Fredagslistan

Nytt inslag, så jäkla spännande. Tycker jag, och jag hoppas att ni iallafall kan känna av min pepp även om ni själva inte riktigt känner den. KLART NI GÖR! Fredagslista. En lista på saker som gjort min vecka speciell och tips på coola grejer jag faller över såhär på internetet. 
 
1. Den här bilden, den här stugan. Jag är smått besatt av den. Kan inte sluta förundras. Ett båthus i Norge som jag vill se live, uppleva, stryka handen på. En av mina favorittumblrs som jag fäljt ett tag är Freecabinporn
 
2. Free People gör grymt fina kläder och här kan ni se en kortfilm som heter Roshambo som förklarar historien i deras februari lookbook.
 
3. Veckans bästa lista... eller njae, min lista är ju veckans bästa. Veckans bästa sanningar av Johnny B. Traunt. "20 sanningar om livet som ingen vill tro på".
 
4. Trötta på livet? Tycker ni livet är ganska så omagiskt, grått och trist. Den här videon av Nino Canino som heter "Aloha Ke Akua". Titta på den och kommentera till mig om vad ni tycker. Ganska magisk va? Visst är världen vacker?
 
5. Vem, VEM kan sitta still när de hör den här låten? Jag vill ut och dansa. Fast utan att klä upp mig. På med baggy jeans, en tischa och ett par sneakers och gå loss på ett dansgolv fullt med människor. Svettas och känna lyckorus av att röra på kroppen precis som jag vill. Svett med Niello.
 
6. Bästa smakupplevelsen i veckan var i tisdags när min dotter sov hos en vän och jag och min karl smet till stan och åt middag. Kött på Johannes kök som öppnade för tre veckor sedan och som jag redan hunnit besöka tre gånger. För att citera min vän Hwa Rang, att äta där "det är en jäkla resa" (han syftade främst på hallonsorben till efterätt och jag kan inget annat än instämma. Galet god och smakrik!). Only in Linköping, baby!
 
7. Sist vill jag ge lite länkkärlek till Linda Lomelino som är så jääääkla grym på det hon gör. Kolla in bloggen och börja baka!

Kommentarer
Postat av: Thomas

tack för länken : freecabinporn, nu vill jag bygga en koja i skogen! Är det någon som vill köpa en prästgård?

Svar: Du, jag kommer och fotar under processen. Så gör vi en trycksak av det!
Cecilia Möller

2013-02-22 @ 09:53:35
Postat av: Elin

intressant :)

btw, hon stavar det "lomelino" på bloggen ^^

Svar: Tack, fixat det nu :)
Cecilia Möller

2013-02-23 @ 01:14:05
URL: http://mntldisorder.blogg.se
Postat av: Katarina

ja, herrejösses! Den stugan!!!
Och bloggen var ett hett tips. Tack!

Svar: Jag veeeet. Love freecabinporn. Men jag kan förstå om många tror att den länken leder till någon annan typ av sida.
Cecilia Möller

2013-02-23 @ 11:22:12
URL: http://brakat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me