Carro


En av mina bästa vänner och min äldsta vän är stans toppen frisör. Så är det. Adrina och jag älskar henne. Carro på Hairstudio Unique rockar. I sommar ska hon och jag göra några photo shoots tillsammans. Hon stylar och jag fotar. Toppteam!

Vakna till!

Sluta sova. Vakna. På med nya fräscha skorna.

UPP OCH HOPPA! Nu är det lördag och dags för morgonpromenad.


Videung


Påskris är inplockat och fjärdrat. Nu är det ett nytt pyssel jag har för mig. Inte påskrelaterat utan en tavla till Adrinas rum ska det bli. Jag blev inspirerad av Ru som jag var hos förra helgen och ska nu (banne mig) knåpa ihop en med samma tanke. Kanske återkommer med resultatet. Om det inte blir superknas.

Helgen fylls annars av kalas. Barnkalas både lördag och söndag. Daniel är på massage hela helgen. Vad tusan ska jag ta mig för?

Mina vårtecken

Jag är väldigt sugen på att dra igång med en massa grejer. Typiskt vårtecken för mig. Jag vill sluta tidigare, vara hemma mer, mysa av att det är ljusare om dagarna och inte alls sitta och skriva en D-uppsats.

 

Andra tecken på att min kropp tycker det är vår visar sig i vad jag shoppar. Mer bekvämt och rörligt än tight och piffigt. Okej, det är fortfarande ganska så piffigt. Hoppas mina nya skor kommer imorgon, då ska de visas upp här!


Nytt aerobicpass

Nu har jag varit på gymmet och övat in nya aerobicspasset. Ska bli kul att se vad mina deltagare (och favoriter) tycker om det. Hur svårighetsgraden är. Först mat och sedan gymmet igen med andra ord. Jag vill svettas!

Ge mig salt!

När Adrina leker med sitt passar jag på att jobba med att redigera bilder från helgen. Ikväll mina vänner, ikväll blir det ett långt och härligt bad. Måndagen efter att klockan ställts fram en timme är aldrig kul.


Utan make.


Det här med att ta självporträtt är ganska intressant. Det är så annorlunda att se bilder på sig själv, även om jag ofta tar bilder på mig. När jag ser mig själv i 2D känns det inte som jag. Fast jag vet inte vem det är istället.

Hm. Lite flum idag.

Äntligen söndag!


Min fina unge


Min favorit att fotografer.

Adidas

Från idag. Min dotter var inte på fotohumör, men kanske lite senare säger hon.


Rosa och turkos

Jag blir glad av färg. Tapeten ovan har Rus dotter Lova i sitt rum. Grymt fin. Till och med humlan (hallå vårtecken) gillade det blommiga mönstret.


Hemma hos Ru.

Jag har varit hemma hos Ru idag för att fota inredningsreportage. Galet fint och unikt. Härlig energi i hemmet och gooooda våfflor. En bra, men lång dag.

 

Bara att sätta batterierna på laddning och sova, för imorgon ska jag köra en lite uppstyrd fotografering med Adrina. Varför? Det får ni veta imorgon.


Köksmusik

Jag skaffade oss en radio till köket. Det är så hemtrevligt och mysigt med en köksradio. Gillar att lyssna på morgonen till frukosten, och när jag lagar mat eller bakar. Helst P3 eller P1. Nice helt enkelt. Sen tycker jag att Roberts radio är kick ass!


?

Hej. Vad gör ni idag?

paus.

Lite ofrivillig bloggpaus när det är mycket på kontoret. Åter imorgon.

Fina familjen Landberg

När jag får göra så fina reportage i rara familjer, ja då måste de ju också få pryda bloggen. Inte mer än rätt kan jag tycka.

Frisören Sören/Carro/Adrina

I fredags var det dags att klippa Adrina och väl hemma var det poppis att leka hårfrisör.


I Tallboda

En härlig dag har det varit för inredningsfotografering, med precis lagom mulet väder. Jag var hemma hos en familj i Tallboda, Linköping. Galet fint, och nu kanske det blir så att vi måste skaffa oss ett nytt matsalsbord eftersom jag blev kär i deras köksbord. Ni kan skymta strukturen på köksbordet på bilder ovan. Bilderna är från vårt pre-lunch snacks.

Nu är det bara att välja ut och börja redigera bilder. Ett trevligt slit.

Imorgon


Jag förbereder mig inför morgondagens inredningsfotografering. Ber att få återkomma.

Ett sista loppisköp

Vasen som påskliljorna står i är också från förra helgens loppis. Jag köpte två, och i den andra står en vit pärlhyacint. Jag är så kär i alla vårblommor. Vill köpa blommor och piffa överallt hemma. Sen gäller det ju att ta hand om alla blommor också, det är där det brister för mig. Vattna är så enkelt men inte min starka sida.

Axel, en annan granne

Eftermiddagarna är fyllda med lek, även efter dagis. Häromdagen var Axel här, och de lekte först själva ute i trädgården och sedan inne med att måla. Jag tycker det är så supermysigt när de sitter och pratar och pysslar vid köksbordet och håller mig sällskap när jag lagar mat. Härliga ungar!


Nya gamla detaljer i köket

Två av loppisfynden jag gjorde i Skummeslöv förra helgen. En plastrasmatta som jag tycker har så härliga färger och som lyfter hela köket. Lampan är den som Adrina hade på huvudet några inlägg ned, fast nu målad blå. Vi hjälptes åt att göra det igårkväll hon och jag.

Fint tycker jag, vad tycker ni?


Fynd på loppis i Skummeslöv


I helgen som var gjordes några loppisinköp i Skummeslöv. Vill ni se vad det blev?

Titta nu i nya Lantliv :)

För där finns ett av mina reportage.

Sålt till Drömhem & Trädgård

Jag är glaaaaad! Reportaget jag gjorde förra helgen hos Pernilla i Karlstad är sålt till Drömhem & Trädgård och kommer ut nästa vinter/vår. Så, nu kan jag verkligen känna att det är en bra vecka, vecka 11 2012.

För er som prenumerar på Lantliv kan jag tipsa om att det finns ett reportage som jag och Josephine Diffner gjort hemma hos Malin och Martin. Uppdaterar med utdrag ur tidningen så fort den finns att köpa för oss dödliga som inte prenumerar.

What I do

Det här är vad jag håller på med på labb. Idag har jag photoshopat ihop bilden ovan. Men nu ska jag ta tidig hemgång för att träffa en skribent och planera lite roliga reportage.

Elsa

När Adrina är ute och leker finns det nästan alltid en kompis nära. I vårt område på 30 hus är det sju barn som är födda år som henne, så ja det är måååånga barn här. Det, mina vänner, är lyxigt. Elsa bor bara ett hus bort och vi såg henne ute när Adrina satt på sin gunga och grät. Projektet ta bort stödhjulen på cykeln var mindre lyckat.

Jag, i helgen, i blåst

Ja, jo jag fastnade väl också på en bild i helgen. Min pappa är den som knäppte av bilden ovan.


Vår nya lampa

Jag köpte en lampa på loppis i helgen. Den ska spraymålas, snarast (nej inte Adrina då utan skärmen).


Skummeslöv, del 2


Vi gick ned till havet och till mataffären. Kallt som tusan, men mysigt och vackert.

Monday

Måndag, igen. Det blir fokus forskning i veckan och förhoppningsvis kan jag få min kloning att fungera. Jäkla kloning som inte vill. Ligeringsproblem (för er insatta).

Men vet ni? På lördag är det helg igen och det blir reportagefotografering på söndagen. I like it.

Ja just det, mannen ovan är min pappa. Mannen, myten, legenden.

Skummeslöv, del 1



Jag, Adrina och min pappa åkte tidigt på lördagsmorgonen till Skummeslöv som ligger strax utanför Halmstad. Där bor min morfar och hans fru Christina. Eftersom det var ganska länge sedan Adrina och jag var där, tyckte vi det var dags för en sväng nu. Speciellt när Christina fyllde jämt förra helgen, men vi då var upptagna.

Jag gillar min morfar. Och Christina. De är avlappnade, ungdomliga i sinnet och fina i hjärtat.

Vid havet i mars

Om tre månader ser det helt annorlunda ut. Det är en sak jag gillar med Sverige. Årstiderna. Alla förändringar som sker på ett år i naturen. Vi lever i ständig förändring, men allt går i en cirkel. Vackert och svindlande.

Hundklubbsfotografering

Idag har jag fotograferat hundklubben Fiestad hundklubb. Jag fick följa med och ta bilder när de spårade på asfalt och ta lite porträtt som ska upp på deras hemsida.


Lördagskärlek

Hemkommen från Skummeslöv och utlovar ett längre blogginlägg med bilder imorgon. Lite kärlek på lördagen, min morfar och hans fru Christina. Fina människor.


Roadtrip

Jag och tösen åker på roadtrip. Till Halmstad över dagen.


Friday, Im in love.

Äntligen fredag. Fasiken så skönt. Och så skönt att få vakna efter gryning och inte mitt i natten.

God natt

På med sovmasken så ses vi imorgon.


I sommar...

I sommar kommer jag och min familj vara där, där bilden är tagen, i fem dagar. Det kommer bli så galet fint tror jag. Mina förväntningar är höga. Jag kommer att fotografera reportage på västkusten och familjen får följa med. Mixar det bästa av allt.

 

Jag kommer andas kärlek.


Onsdagstankar

Halva arbetsveckan har gått och jag avslutade arbetsdagen med lite spatserande ned till tåget. Ja, jag gick sakta. Ja, jag tog mig tiden att försöka insupa allt runt omkring mig. Ja, jag gillar Linköping. Snart kommer naturen att explodera av grönska. Men tills dess är det vackert i brunt och beiget.



en liten del av min dag

Två bilder från min dag. Eller en liten liten del av min dag. Hämtningen av Adrina hos mina föräldrar där jag allt möts vid grinden av Selma och Greta. Väl förbi "vakthundarna" hittade jag Adrina sovandes hos morfar efter simning i simhallen med mormor. Hon har haft en fin dag.


Tack!

Adrina kollar in sig själv på framsidan av blogg.se och är nöööjd. Kul att ni hittar hit!

(Nej, hon brukar inte ha läppstift, men ville prova mitt nya och mitt nya lack)

Titta vem som var på framsidan idag

Min fina dotter och hennes rum.

Puppy

Jag vill INTE bli sjuk. Äter galet mycket frukt. För att det kanske motverkar sjukdomen i min kropp. Men mest för att det är gott.


Love och Fredrik


Fina familjen

Åh så jägarns kul det var idag! En lååång dag och många bilder blev knäppta, men det blev så galet bra. Det är så här det ska vara. Vilket jobb jag har som får se så fina saker och träffa så fina människor. Ni får vänta att se inredningen tills reportaget kommer i tryck.

Det var väldigt mysigt att knäppa lite barn- och familjebilder också.

 


Tack Pernilla och Fredrik för att ni tog emot mig och lät mig stjäla er lördag. Tack Pernilla för tålamod och tack Fredrik för att du bytte skjorta.

 

Ps. Tips från coachen är att kika in på Pernillas blogg.

 


Peanut butter

Min nygamla favorit är åter alltid i kylskåpet hemma. Sockerfritt jordnötssmör. Gärna 3 skedar om dagen.


Sun haze



Nelly i fläta och fjädrar

Jag har så många vackra människor i min närhet. Min brorsdotter, Nelly. Vacker.



Snart lördag

På lördag är det dags igen. Inredningsreportage. Jag ser fram mot det så löjligt mycket. Till Karlstad ska jag och det kommer bli grymt bra. Imorgon är det bara att packa ihop bilen så jag kan vara på vägen 6.00 på lördag. Karlstad för första gången i mitt liv. Det blir bra det.

Jag är sååå glad!

Stålmannenmove

I tisdags var jag på afterwork. Med fotobrudarna.

Innan jag träffade upp dem gick jag och skulle fönstershoppa på stan. Det slutade inte så billigt. Gick in på Bianco som skulle stänga igen och därför reade ut allt i butiken. Jag kom därifrån med 3 nya pumps för 625 kr. Sen skulle jag bara gå ned till dit vi skulle mötas, och jag svängde in på Filippa K. Där fastnade jag.

Jag kom ut från Filippa K iklädd nya jeans, nya tröja och ett par av de nya pumpsen. Det händer ganska ofta för mig det där. Att jag gör Stålmannenmoves i omklädningsrum.

Så här såg jag ut när jag gick därifrån. (Iphone)



Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me