Barnfotografering - Nelly


Turkos


Det är ingen vanlig dag för det är Adrinas födelsedag


Kalas och gäster hela helgen.

Linnea & Niklas - gravidfotografering 2


Jag är ganska glad över att jag slipper välja bilder från Niklas och Linneas fotografering. Galet många fina. Två inlägg till tror jag det blir, bryggbilder och några till skogbilder. Åh så underbart!

Kom ihåg!

Kom nu ihåg att lämna en kommentar (och mejladress) i DETTA INLÄGG för att vara med i utlottningen av en fotografering. Vinnare presenteras den 2e maj.

Linnea & Niklas - gravidfotografering


Niklas är lite av en spexare. Han ville gärna se lite kriminell ut, så vi tog en "mug shot". Nedan ser ni bilder när Niklas skulle visa sina teatertalanger genom att spela förvånad, detta efter att ha skrytit om att han gick drama i femman.


Klubbarp


Cykeltur till hundklubben.

Sara


Jag har haft anledning att gå tillbaka tre år i tiden och leka med bilderna på Sara igen. En av mina första uppstyrda porträttfotograferingar. Kul att jag gillar bilderna fortfarande, även om jag skulle göra en hel del saker annorlunda idag.

Glad påsk!


Fy farao så skönt med vår, påsk och löprunda på kvällen. En lugn påsk hemma hos oss utan stress och med min familj på besök. Efter gästerna gått tog hela familjen en powernap på 2 ½ timme. Så ikväll ska det pluggas!

Långfredag


Fjädrar i håret är ju så himlans modernt nu.

I väntan

Inredningsbilder redigerade, nu är det bara att skicka in och hoppas på positiva svar.

 

Tills jag redigerat klart bilderna på Linnea och Niklas kan ni kika in här på MiniPamms blogg.


Sjörövar-Pippi

Med fotografiet ovan vann vi backstagepass till Pippi på is som vi ska gå på nästa helg.


Linnea - gravidfotografering 2


Jag har knappt suttit alls vid datorn, men onsdag har jag bokat som redigeringsdag. En hel del bilder som ska levereras nu och jag hoppas hinna det mesta innan påsken. Påsken är för övrigt min favorithögtid.

Imorgon kommer jag vara i Linköping hela dagen på möten, hoppas på att jag kan strunta i strumpbyxor då. Verkligen sommarkänslor idag.

Linnea - gravidfotografering

Här ovan ses bevis på varför fotografering är så underbart när solen står lågt, underbart ljus. Fina modeller också, både Linnea och "han/hon" (givetvis Niklas också, som inte syns på den här bilden). Fler bilder kommer senare i veckan från dagens plåtning. Har så många fina bilder att jag skulle kunna uppdatera med en per dag i ett år, eller två.


Tipspromenad


En familjeförmiddag med tipspromenad i skogen, korvgrillning, fika, bergsklättring och kastande av "Puhpinnar".

Fotografi inhandlat!

En beställning har gått iväg och om några dagar kommer fotografi #2094 hem till mig! Jag älskar musikvideon och gillar verkligen idéen. Nu ska jag få en del av den på min sovrumsvägg.


Min kamera



När jag fotograferar gör jag det med min Sony "Sonny" a850-hus. Skulle den gå sönder ställer min Sony a350 upp. Det objektiv som oftast sitter i huset är mitt Sony 50 mm 1.4 som fungerar som mitt standardobjektiv. Dock börjar jag ofta med mina fotosessioner med mitt Sony 70-200mm 2.8 G som även fungerar bra när jag fotograferar djur eller vigsel. Ett annat bra standardobjektiv som finns i väskan, men används lite för dåligt är ett Tamron 28-75mm 2.8. Är det mörkt monterar jag på min Sony HVL-F42AM blixt. Allt jag fotograferar samlas vanligen på något av mina 32 GBs minneskort. Förutom detta har jag reflexskärmar, batterigrepp, fjärrutlösare, bakgrunder, stativ och snart en iPad2.

Gult.


Förutom allt det som står nedan, sydde jag även klänningen ovan. En påskklänning.

Segling i San Diego


Ikväll kommer ett inlägg om min kamerautrustning, men nu ska familjen till sömmerskan, biblioteket och tandläkaren.

Sömmerskan. Jag håller på att sy en påskklänning till min dotter så jag behöver lite snedband, sen ska vi titta på om vi ska sy upp en vårkavaj till dottern samt bestämma tyg till matsalsstolarnas överdrag.

Biblioteket. Lämna tillbaka en barnbok och låna om "Lysande utsikter".

Tandläkaren. Min karl ska plocka tandsten, jag ska fotografera och använda bilderna till en skoluppgift och Adrina ska hålla pappas hand.

Ja, men vi hörs sen då!

FB-profilbild


Min mamma behövde en ny facebook-bild. Som den fina dotter jag är hjälper jag gärna till. Visst är hon fin?

Adrina, Zap kids


Adrina är nu med modellagentur. Åh så kul. Hoppas det blir några castings värda att åka hela vägen till Stockholm för nu också. Heja.

Anledning till egomania


Jag har valt ut och skickat in lite bilder till agenturen. Det förklara alla dessa egobilder. Behövde fräscha upp min portfolio, speciellt nu när jag klippt av mig så mycket av håret. Men inte nog med det, jag skickade in lite bilder på Adrina också, se om de nappar på henne :)

(bilden har min vän Helena tagit och den nedan också)

Oj jäklar



Jag har fick galet många kommentarer igår. Men för att kunna veta de som på riktigt är intresserade av att veta något, och de som bara kikade in för igår, ber jag er som hade frågor och vill ha svar: Fråga igen under detta inlägg.

HEJ!


Så galet mycket folk det har trillat hit idag. Fruktansvärt roligt. Muntrar upp mig ska ni vet :) Och jag är fortfarande nyfiken om varför jag hamnade på blogg.se:s första sida. Jäklar vilken skräll.

Veckan var ganska uppbokad med träningspass, lekdejter, möten men eftersom jag är sjuk kommer det blir lite lugnare. Inga träningspass denna vecka, måste verkligen se till att bli frisk. Helgen blir intensiv, så jag laddar för den. Fyra fotograferingar (barn, ärr, gravidmage och inredningsreportage), så lilla Sonny kommer gå varm.

MiniPamm

Jag gör ett nytt försök att blogga om min dotters kläder, på MiniPamm.blogg.se


Lyfter knappt ett finger

Om ni behöver flytta är jag inte till någon vidare hjälp...

Fotograf Lars Mårelius


Provfotografering J+E



Konsultation och provfotografering med detta ûberfina par idag. Jag var så glad efter att fått umgås med dem i nästan två timmar. Sen blir det inte mindre gulligt med bebisen i magen heller. I början av juni kommer jag fotografera deras bröllop. Längtar redan!



Sunshine!


Fredagar är min dotter ledig från dagis, så idag passade vi på att åka till stan för lite ärenden, leveranser och lunch. Min vän tyckte att Adrina hade en talang för att se ensam och övergiven ut. Ja, kanske.

Friska vindar



Vilka vindar! På dagis var det perfekt väder för drakflygning. Draken består i en påse med färgglada snören. Dotra var så stolt över sin och ville ta med den hem, fast precis när vi skulle åka hem så gick den sönder. Det var ledsamt.


Utlottning av fotografering


Reserverat

Den här veckan skulle jag varit borta, men det känns ändå som att jag har en hel del att göra. Igår gjorde jag och beställde ett fotoalbum med MiniPamm. Känns som att det kanske var på tiden att göra nu. Plugga är det som är på schemat idag, sen gymnastik. Det är gött att vara hemma :)


Köpintresserade av tavlorna?

Jag är tillbaka.

Utställningen jag hade på Mantorps bibliotek är nu över och tavlorna är nedplockade. Tack till alla ni som varit där och för alla fina kommentarer. Det har varit grymt!

Fotografierna (inkl. ram) kommer jag att sälja till er som är porträtterade. Priserna är ram + framkallningskostnad = grymt förmånliga priser.

För er som är intresserade, hör av er till mig.

Kram!

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0