I mitt vita fluff


I mitt vita fluff. Men mitt hem är inte så vitt, på de här bilderna, ja, annars inte så extremt mycket. Men ni ser några av mina favoritgrejer på köksbordet. Yogite, min tatuering, Dior-nagellacket, min retrolur, bästa WoodWick-ljuset, pistolvasen, bräda från Duxe och nya trotjänaren Sony Xperia.

Nu ska jag åka till simhallen och vara en sådandäringa härlig mamma som leker med sitt barn i simmet och simmar längder i 45 min medan hon är på simskola. Jag hatar att simma.

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Fina bilder och snygg tatuering! När är på kontoret, alltså gäller vissa öppettider om man typ skulle vilja handla ljus eller kommer på att man borde köpt fler kallingar och sockor på julmarknaden... Hoppas det gick bra i simhallen! #hatahårbollariduschen ;)

Svar: Heeeej! Och tack! Jag är på kontoret när jag inte är borta och fotograferar. Så med andra ord inga direkta öppetider och oftast mellan 8-15.15 i veckorna. Men vill du hit och kolla så kan vi bestämma en tid. Annars är jag här på måndag mellan 8-15.15 :)
Cecilia Möller

2014-02-04 @ 17:18:27
Postat av: Sofie

Vilken söt tatuering! :)

Svar: Tack, jag är supernöjd :)
Cecilia Möller

2014-02-04 @ 20:17:06
URL: http://sofiephotography.blogg.se
Postat av: Johanna

Wow, har suttit och kollat igenom din blogg hur länge som helst nu, underbara bilder! Jättesöt tatuering också, och WoodWick-ljusen är verkligen bäst :)

Svar: WW är sååå bra. Och snygga. Gillar dom som tusan. Och tack för fina komplimangen om min blogg. TACK!
Cecilia Möller

2014-02-05 @ 11:24:50
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me