Nyårsdukning


Styling Josephine Diffner


Gott nytt år på Er!

Sara i quad


Medföljande magen nedan finns detta ansikte. Den kvinnan hade inte otur med generna.Stol, hyacint, koppar, klocka


Styling Josephine Diffner

Kattanta JosephineEn tisdag. Vad kan väl vara finare än att ta sig en tur till Josephine i Ödeshög för att fotografera nyårsdukning? En av Josephines katter (hon är en kattant (katt-tant), eller hon är kattant om det nu är ett adjektiv), Skilla låg så fint i sängen.

Muskler


Saras starka kropp.en liten undersökning

Snart nytt år och en del spännande saker som händer med CM photography. För att förbättra och få lite ris och ros undrar jag vad Ni tycker om min hemsida och blogg.

1. Är hemsidan användarvänlig? Finns den informations som behövs? Saknas något?

2. Är hemsidan tilltalade för Era ögon?

3. Är bloggen intressant? Finns det något Ni saknar som jag lägger till eller behövs tas bort?

4. Är bloggen lagom personlig?

5. Övrigt som kan tilläggas?


Det skulle vara "grejhöjta" om Ni kunde unna er tiden att svara på frågorna, så jag påbörjar nästa års resa med bra packning i väskan.

Tack för den tid Ni lägger ned på detta!

Annandagen på spark


Vår jul har varit fin och mysig. Adrina pratar fortfarande om hur många presenter hon fick. Julen firades i Bålsta och igår på annandagen åkte vi ned till maken släkt i Småland. Det är ganska skönt att åka runt och bli serverad allt. Jobbigt att köra, men gott att slappa när man kommit fram.


Årets julvärdar (min bror och fästmö) var sega och trötta på juldagen.

Clementiner och Hyacinter

Styling Josephine Diffner

Josephines vardagsrum i juleskrud


Var är min syster?


God Jul önskar jag Er!


Pannkakor is the shit!


Dagarna blir lite sneda och galna nu när vi är lediga. Lunch närmare två hör inte till det normala för oss. Idag blev det pannkakor och självklart ska Adrina vara med. Kläcka ägg, mäta mjöl, vispa. Hon är faktiskt en hejare på det där med äggen. Inget skal i skålen.

Vita vinterfönster


Osminkad sanningFick en släng av självporträttsbegär. Ett naket porträtt utan smink. Örhängen fick jag i "Pragpresent", av min man såklart.

Åkesdotter


Måndagen får avslutas med fina Cecilia Åkesdotter som jag fotograferade en regning julidag i Smålands skogar. Jag gillar bilderna jättemycket eftersom de är så ärliga och opretentiösa. Fotograferade henne när hon skulle plocka in fiskespön. Hon råkar för övrigt vara min svärmor.

Frihetskänsla


Samma vita skänk, andra detaljer


Vilken gillar Ni bäst? Den vita inredningen som nedan eller ovan med röda/rosa detaljer?

Vit jul i sin ljuvliga enkelhetStyling Josephine Diffner.

Att juldekorera behöver inte vara så komplicerat. En diskret julgrupp i all sin enkelhet är ganska så vackert enligt mig.

Julblommor i glas


Adrina och jag var hos Josephine Diffner idag för att fotografera julinspirerad inredning. Så närmaste tiden kommer en hel del inredningsbilder komma upp på bloggen. Josephine har stylat, jag har fotograferat.

Lunchbesök


Adrina mådde bättre idag så vi kunde ha lite lunchbesök av bröderna Beurling (som ni kanske minns att jag fotograferade tidigare i år). De större barnen lekte med lera (tack Helena och Gustav för 14 burkar lera och tillbehör, tror det räcker ett tag), och hade gymnastik. Vi mammor pratade strunt och viktigt.

Imorgon blir det Josephine Diffner, inredning och julblommor. Jag är pepp!

Förkylning och feber


Nu är jag trött på att vara förkyld. Till på köpet har min dotter fått feber. Imorgon ska jag försöka packa ned henne i en pulka och ta en foto-promenad. Om vi inte stannar inne vill säga.

På lördag planeras det att fotografera julinredning.

Fina farmor Thea


Den finaste 90-åringen jag någonsin träffat är Johannas farmor Thea. Så pigg, livad och klar.

Studio MF & Blick för naglar


Idag damp det ned ett reklamblad från Studio MF och Blick för naglar i brevlådorna hos invånarna i Mantorp. Det är alltså jag som tagit bilden. Tagen i flertalet minusgrader och snöoväder, men roligt hade vi.


MiniPamm


Ett tag där hade jag en blogg där jag bloggade "dagens outfit" Adrina style. Det är roligt att titta på de bilderna nu. Om jag skulle fortsatt att ta en outfitbild varje dag skulle det bli ett fint album att ge i julklapp. Då kallades bloggen MiniPamm.

Anatomi i Svartvitt


En stark kropp och just nu en liten krasslig kropp.

SvassiJag gör en årsrensning bland alla mina fotografier och hittar en hel del spännande.

Ovan är Johannas kanin, Svassi. För några år sedan var Svassi väldigt överviktig. Mitt och Johannas sommarmål var då att han skulle gå ned i vikt, en halv kanin skulle tappas. Numer är Svassi av normalvikt.

Glad Lucia


Lucia imorgon

Idag övar vi infr morgondagens Luciafirande. Sånger sjungs och linne stryks samt provas.


OliverBedårande liten familj. Ser ni hur fint färgmatchade Angelica, Henrik och Oliver är?

Blåblommiga kopparFler bilder från när jag var hos Josephine i somras. Det kanske är dags för mig att åka dit igen så det blir lite juligare inredningsbilder.

Sovande musikerI natt har jag sovit dåligt, men det märks inte i mina ben. Måste gå till gymmet efter lunch och springa lite efter att ha suttit och redigerat hela förmiddagen.

Ovan är bilder tagna hos Josephine Diffner. Den levande (?) delen av bilden består av Josephines sovande sambo Jonas.

Kevin 3

Idag sitter jag och bearbetar bilder på Kevin. Läckert.
Förutom det är hemsidan lite uppdaterad.

Castingen för Match.com 2

Huga, så tråkigt. Det blir ingen reklamfilm för mig då kunden (Match) drog sig ur det hela. Underligt och jag vet inte varför. Det som är bra är att jag träffat produktionsbolaget och eftersom de verkade gilla mig kanske jag har en liten lilltå inne nästa gång de söker folk.

Jaja, det kommer fler tåg, så jag sätter mig i väntsalen så länge.

Castingen för Match.com

I går var jag uppe i Stockholm för att gå på casting till en reklamfilm för Match.com. Det gick bra och producenten hörde av sig idag och sa att de var intresserade av att ha mig med. Nu ska jag bara upp till Stockholm igen för att se så att jag har kemi med min motspelare. Går det väl så är det inspelning nästa vecka som gäller. Grymt, sa grisen.

Känns som det är skyttetrafik till Stockholm, men det är ju pga av jobb så det är bra anledningar. Det rullar på. Åh så härligt.

Kevin 2Imorgon ska Kevin få två bilder som han ska använda till sin promotion-CD. Ska bli grymt spännande att se hur fotografierna gör sig i det formatet då det är helt nytt för mig. Sen ska jag tjata till mig så jag kanske kan få ett ex att lyssna på också.

Preview OliverSitter och går igenom bilderna som jag tog igår på söta lilla Oliver och hans föräldrar. Bedårande Oliver.

BarnfotograferingSnart är det dags för mig att åka och fotografera ettåriga Oliver. Men först måste jag nog få i mig lite frukost.

Jag och AdrinaJag och min dotter Adrina. Nyklippt lugg på henne och lugg på utväxt för min del.

Ha en fin lördag!

Reklamplåtning

Jag har varit i Stockholm hela dagen och blivit fotograferad för en reklamplåtning. Det var kallt som bara den i lokalen som vi fotograferade men jag skrattade och rörde mig en del för att hålla värmen. Det var ett bra gäng som jobbade och vi skrattade så vi grät flera gånger. Bra för värmen men dåligt för sminket. Ska bli spännande att se bilderna sen. Klart jag visar här, tror jag.

Första decemberNu är det bara 23 dagar kvar!

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0