Titta


En bloggfri helg. Ja nästan, lite blogg igår. Jag är helt galet såld på Vampire diaries, så något i stil med det blir veckans självporträttsprojekt. En annan sak jag är såld på är jordnötssmör.

Bloggfria dagar


Imorgon avslutas tystnaden.

Barnfotografering - Familjen Johansson 2


Hur fin är inte den här familjen?

Barnfotografering - Familjen Johansson


I tisdags hade jag äran att få komma hem till familjen Johansson för familjebilder och bilder på deras nya lilla skrutta och storebror. Lilla syster låg stilla och titta facinerat in i kameran medans storebror helst ville leka och dansa. Men jag fick honom att vara med på några bilder, som visas imorgon. Det är svettigt att fotografera barn och familjer. Svettigt, och galet kul!

Färgglatt ute


När det bara är vitt ute är Adrina en färgklick. Jag är lite smått förälskad i hennes äppelmössa.

Barnfotografering - Tova 3


Jag tror det här blir de sista bilderna jag visar från fotograferingen med Tova. Visst gör hon sig bra på skänken med spegeln?

Barnfotografering - Tova 2


Fler bilder på söta lilla Tova. Imorgon kommer de sista.

Barnfotografering - Tova 1


Idag har jag fotograferat söta Tova. En riktig juvel framför kameran. Fler bilder att vänta...

Barnfotografering - Tova


Söndag


Idag har vi haft besök. Det började med mat och slutade med mat. I mitten åkte vi pulka och lekte i lekparken.

Nu ser jag fram mot en ny fin vecka med två barnfotograferingar, seminarium och kalas.

A & W


Min svärfar ville ge sin sambo lite fina bilder på gemensamma barnen i födelsedagspresent. Pojkarna, Adrian och William, råkar även vara min dotters favoritfarbröder. Ut i kylan och mucka lite gräl med varandra för att hålla uppe värmen. Trots minusgrader var det inget klagande på kylan då de är härdade skogspojkar.

I open my heart for you


Det finns så många olika sätt


Det är så kul att jobba med redigering. Få så olika resultat med enkla medel. Ovan ses orginalet till vänster, de andra har jag piffat med.

Adrina gräddnos


Min dotter kom hem från dagis som en katt idag. Himlans gulligt faktiskt, tycker inte ni?

Min mamma och hennes tre hundarFallen ängel i SVTack för alla fina kommentarer om änglabilderna. Så kul att det uppskattas. Med den responsen kommer det inte dröja länge innan nästa "konceptfotografering". Dessutom är det roligt för mig att veta vilka bilder ni gillar mest.

Lena som Adrina-bilderna nedan var dedikerade till är Carolines (ängelns) mamma. Ikväll var de båda här för att titta på bilderna och bestämma vilka som de vill ha förstorade. Lena grät när hon såg bilderna på Caroline här på bloggen igår. Så himlans fint, tycker jag.

Imorgon uppdaterar jag med andra bilder från helgen av ett mer djurlik typ.

Min ängel CarolineIdag efter 40 årsfest och fem timmars sömn kom Caroline hit med tåget. När hon kom hit var det -18 grader och när vi väl var klara att gå ut visade termometern -15. Caroline är en superkvinna. Inga klagomål och då låg hon ändå i snön som ni ser ovan. Helt galet. Jag är nöjd med dagens fotografering. Det bev bättre än vad jag tänkt mig, vilket alltid är peppande.

Vad tycker ni om fotografierna? Vilken är favoriten?

Ängeln


Mustasch av kajalSå här ser jag ut denna lördag. Jag försökte övertala min dotter om mustasch eller kanske fräknar för en fotografering. Det gick sådär. Några fräknar fick jag dit, sedan vägrade hon bli fotograferad. Min man blev insyltad i en idé idag också involverande ketchup. Vilka cliffhangers va?

Fotot ovan är förresten taget av min dotter, snart 3 år.

Till Lena

Jag råkar veta att en viss Lena gillar dessa bilder på Adrina och var besviken över att de inte fanns på utställningen. Så för din skull Lena publicerar jag dem här igen istället.


Anna-Klara + Gustav

En stormig februaridag blev Anna-Klara och Gustav äkta makar. Vilket sprudlande och vackert par de är, med så mycket energi och kärlek. De kunde knappt slita sig från varandra, vilket är ett bra tecken för framtiden.

Vädret var mot oss med 12 m/s och 2 grader varmt, men vi lyckades övervinna det. (Det var förvisso inte lika jobbigt för mig som kunde ha mössa och dunjacka, lite kallare för Anna-klara och Gustav.) Bröllopet stod i Ryssby kyrka, Småland, där hundratals ljus var tända. Deras sprakande bröllopsfärg var orange.Dotra och bror


Jag har varit utan internet i två dagar, men nu är jag tillbaka igen. Otroligt vad man hinner med när man inte kan slösurfa. Nu är det dags för lunch för mig, och sedan back into Photoshop.

Glöm inte läsa om mig i Östgötatidningen idag.

Fotoalbum

Ett enklare fotoalbum ingår i samtliga bröllopspaket och i stora porträttpaketet. Albumet är 19 x 19 cm med tjocka sidor och med flat-lay i uppslagen, vilket gör att hela uppslaget kan användas för bilder i exempelvis landskapsformat (se sista bilden nedan). Jag är helnöjd med albumet och tycker det är fint som tusan. Designen står jag för och provexemplaret är med fotografierna från min utställning. Ser fram mot att göra många album det här året!


Edit


På kvällarna och dagarna redigerar jag bilder. 50 gjorda, runt 200 st kvar.

Dotra


Min dotter har börjat utveckla ett fotointresse. En begagnad systemkamera blir det nog till henne när hon fyller år. Min kamera lite för tung för henne att hålla, men hon älskar att fotografera med den även om hon måste ta stöd mot bordet.

Mina bilder i tidningen FolketKommer ni ihåg mina fotografier som jag tog på Cecilia Åkesdotter? Ovan ser ni hur reportaget blev. En framsida och ett uppslag i tidningen med STORA bilder. Gött mos säger jag.

Anna-Klara + Gustav Preview


Fina bilder på fina bröllopsparet från igår. Här är bara ett litet smakprov så länge. Ett mer utförligt blogginlägg kommer vid senare tillfälle.

Två hårddiskar

Sådär ja. Nu har jag beställt två nya externa hårddiskar att spara mina bilder på. Den jag hade tidigare är full och nu ska jag köra backup på de två nya. Ser fram mot att se pappa alt. min man installera det hela senare i veckan. Teknik är kul!

Assistenten Josephine


Hela dagen har spenderats i bröllopstecken. Årets första bröllop blev ett blåsigt. I väntan på bilder på brudparet får ni hålla till godo med min vän och assistent Josephine och 24 orangea ballonger.

Några bilder från Vernissagen

Igår hade jag fullt upp med vernissage som skulle förberedas och genomföras. Nedan är några bilder från tillställningen, tagna av Helen och Pelle.
Tack till er alla som kom. Det betyder mycket för mig. Ni gjorde vekligen min kväll, för utan er vare det inte mycket vernissage att hänga i granen. Det blev varmt och härligt i utställningsrummet.

Tack!

Dagens Corren

Idag är jag i Corren på sida B6 och på B-delens framsida i Mjölby. Woopa!

I ÖstgötatidningenNu finns artikeln som Östgötatidningen skrev om mig på webben. Nästa torsdag kommer den finnas i tidningen. Kul!

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0