Kärleksfotografering - Matthew och Azadeh

Vi träffades i Linköpings trädgårdsförening, precis vid den rätta tidpunkten när solen håller på att gå ner och det magiska guldiga ljuset är framme. Dagen hade varit mulen och det sprack upp 20 minuter innan vi träffades. De kom fram till mig lite nervösa, kvällens stjärnor, Matthew och Azadeh. Sju år har de haft tillsammans, och det är så tydligt när man träffar dem vilken galet fin energi de har tillsammans. Så samspelta.

Så fort de förstod hur jag jobbade kopplade de av och hade bara roligt tillsammans, vilket jag tycker  syns på bilderna. Det är så jag vill att det ska vara. Ett fint tillfälle för paret att umgås, sen bara råkar jag vara där med kameran.

Vill ni se alla bilder från fotograferingen gör ni det på deras gallerisida Kärleksfotografering i Trädgårdsföreningen. Där kan ni även kommentera era favoritbilder.Jag fick ett så fint meddelande på min facebooksida från Azadeh och Matthew.

"Länge sen jag skrattade så mycket. Cecilia Cici Möller du är fenomenal på det du gör. Glömde bort kameran och njöt bara av stunden :)
‎//Azza
PS. Matt hälsar we loved it because you were aweeesome."
Lange sen jag skrattade sa mycket. Cecilia Cici Möller du ar fenomenal pa det du gor. Glomde bort kameran och njot bara av stunden:)
‎//Azza PS! Matt halsar we loved it because you where aweeesome

Kärleksfotografering - Matthew och Azadeh

Jag älskar mitt jobb. Ikväll fotograferade jag Matthew och Azadeh, och jag log eller skrattade hela tiden. Maken till fint par.


Snart blir allt nytt

Nu har Adrina somnat och jag kan sätta mig vid datorn och jobba. Så har det sett ut senaste året. På dagarna är det plugget 100% och när jag kommer hem är det familjen, och när familjen somnat är det jobb. Men det blir ändring på det med start på torsdag. Då är det jobb på dagarna och familjen på kvällen och fritid på kvällen. WOHO!


Acknowledgement

To Daniel and Adrina. You both are what make me happy, and you are
the most important in my life. I love you both with all my heart and can’t
think of a life with out you by my side. Daniel, you are the most awesome
and unselfish man I’ve ever met. Let us grow together, forever.
To Daniel and Adrina. You both are what make me happy, and you are
the most important in my life. I love you both with all my heart and can’t
think of a life with out you by my side. Daniel, you are the most awesome
and unselfish man I’ve ever met. Let us grow together, forever.Äntligen är uppsatsen klar.Det vita dårhuset

Nu kan jag bocka av Dalarna på min lista över län jag besökt. Efter en kort natt i Borlänge åkte jag till Det vita dårhuset och hade en hemskt trevlig dag tillsammans med Erica. Ett sådant energiknippe, hon får mig att blekna i energi och glädje. Jag var såklart där och fotade inredning.


Grattis på morsdag

Grattis alla supersköna mammor där ut! Speciellt grattis till min sköna höna till mamma. Hon som alltid finns där.

Mot Opera i Stockholm

Jag drar till Stockholm efter lunch för att gå på opera. Min fina vän Johanna har konsert, och jag ska baskemig dit och lyssna om jag så bara åker över dagen/kvällen. Hon är grym, hon kommer bli stor.
Det är spännande med musikalitet. Många är duktiga, ett fåtal är riktigt duktiga och ännu färre lyckas kunna leva på sin musik. Jag känner förvånadsvärt många som är musikaliska och jag tycker det är magiskt det där. Musik är magiskt.
Jag, fotad av Josephine Diffner 2010

Baby blue

Fler bilder på Adrina från idag ser ni på hennes blogg: Minipamm

Kärleksfotografering - Linda och Kenneth

Jag verkligen älskar att fotografera kärlekspar. Det är så speciellt och fint. Här kommer sista bilderna från helgen på min bror och hans fästmö.


Min yngre storebror

Mina bröder gör mig nästan alltid glad. Och jag kommer alltid bli glad när jag tittar på den här bilden på Stefan. Han ser så glad och kärleksfull ut. Sen vet jag också att han tittade på sin guddotter, min 4-åriga flicka, Adrina när den togs. Hon berättade för Stefan vad hon tyckte var fint med honom. Hans tatueringar.

Stefan har varit med på fotograferingar tidigare; typ HÄR, HÄR, favortien HÄR, HÄR, HÄR, och HÄR.

En liten serie av kärlek

En av mina bröder, den största och den brusigaste, bor i Bålsta med sin familj. Vi var där i helgen och hälsade på, och jag hade kameran i högsta hugg. Har jag chansen att få de här pärlorna på bild, då tar jag den.

Noel och Linda

Kenneth och Noel


Emil och Maria

Det sa kanske inte klick direkt, men Emil och Maria är levande bevis på att det går att hitta kärlek på blinddates. Vi träffades i skogen för att de skulle på en fin stund tillsammans att skratta och berätta hur mycket de betyder för varandra. Sen att jag var där och fotograferade allt var sekundärt.


Emil och Maria


Emil och MariaReportage i Adrinas rum

En ledig lyxdag idag igen. Majmånad är ganska underbart på många sätt, alla helgdagar är ett av sättet enligt mig. Jag jobbar på med uppsatsen har lite lite kvar som jag ska göra imorgon. Men jag började dagen på ett mer kreativt sätt än att skriva vetenskap, fota reportage i Adrinas rum. Man skulle kunna tro att Adrina tycker det är superkul och verkligen gillar idéen, och visst det kanske hon gör, men hon jobbar inte gratis. Idag blev det lego för hennes hårda arbete.

Utan överdrift är hon det viktigaste i mitt liv.

3 hjärtan

Jag har haft en underbart bra måndag. På alla plan. Hur har er måndag varit?

100% av mig

"Om du vore en årstid skulle du vara vår. Full av hopp."

Att fotografera sina föräldrar, att fotografera ett par, är något alldeles speciellt. Oftast är det bröllopet och sedan blir det sällan fler tillfällen. När/om barnen kommer blir det mest fokus på dem och det är inte så konstigt. Men tänk att ta bilder på er som par för att ni ska kunna se på fotografierna och påminnas om hur viktiga ni är för varandra. Det är något fler borde ta.

Idag fotograferade jag mina föräldrar.


Fredrik och Sara

Kom ihåg hur viktiga ni är för varandra.


Oväntat?

Jag känner mig förvandlad. På vilket sätt det kommer ge uttryck måste jag reda ut lite. Snälla vänner, ha tålamod med mig lite framöver. Jag kommer bara bli bättre :)

Uppvisning!

Uppvisning med Adrinas gymnastik där jag är gymnastikledare. Det gjordes kullerbyttor, hopp, dans, styrkeövningar, lekar och ramsor. Nu är det sommarupphåll och Adrina övar på  splitt nästan varje dag. Hon verkar ha bestämt sig för att lyckas med det i sommar. Jag kanske borde hänga på och också viga till mig lite. Är inte det lite av en dröm för alla, att vara vig?

Den magiska bron

I går när jag var hundvakt gick vi på promenad i en skog som jag lekte extremt mycket i när jag växte upp. Det var kul att se att "den magiska bron" var nyrenoverad. När jag och Carro var här brukade vi leka att bron var mellan två olika magiska riken, på den ena sidan var det alltid sommar och på den andra alltid vinter. Vi var prinsessor i varsitt rike.

Hundvakt

Hundvakt när mina föräldrar är på utställning med en av de tre, någon måste ju ta hand om de andra två hundarna. Hundar gör inte så mycket om dagarna egentligen. Sover, äter, promenad, lite bus, sover.

Selma i bakgrund och Iris i förgrund.


Hemma hos Malin och Martin - köket

Malin och Martins hem har ju redan varit med i Bolig drom och Lantliv, men jag vill visa lite fler bilder. Ovan är (tada!) deras kök som de lagt ned mycket tid och svett på att få till.

Ni kan kika in på Malins blogg på http://minafinarum.blogspot.se/

Lunch med Daniel

Myslunch med min karl idag och det är inte så ofta det blir av. Nu blir vi förvisso inte själva. De där (jäkla) pokervännerna ska ju med som alltid. Tur att jag lärt mig stänga av när det blir för mycket pokersnack. Svårt att komma ihåg att jag en gång var med i det där pokersnacket och spelgalen. Mer om det en annan dag.

I min rymdraket


Jag sitter och lägger sista touchen på ett inredningsreportage som ska levereras till en norsk tidning som heter Studio. Bilderna och hemmet är grymt. Det finns vissa av bilderna som jag nästan suckar högt över och jag längtar tills jag får visa er här på bloggen. Men det är ju så att publicering kan man vänta upp mot ett år på.

Ni vet ju det sedan innan att tålamod inte är min grej. Men jag måste hålla mig. Kan bjuda på en färgglad och härlig bild på unga Kelton tillsammans med sin rymdraket.

Lugn lugn, ingen panik

Adrina förmedlar känslan jag har inombords. Panik över allt som ska göras den här veckan. Andas och ta en sak i taget. En sak i taget.

Sommar snart!

Det känns som sommaren snart är här. Jag längtar efter sommarsolen och speciellt fota i solnedgång. Love!

Karolina Tegelaar


Karolina Tegelaar, den talangfulla och rara receptkreatören som skriver bakböcker med recept utan mjölk och ägg. Kika in Kakboken.se


Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0