Barnfotografering - John

Träffade den här godingen idag. Lovade en liten sneak peek till föräldrarna. De måste ju få se vad det var för fint som fastnade i kameran. Mer bilder från den kladdiga fotograferingen får komma en annan dag.Barnfotografering - Nils

Innan Nils blev superlerig var han väldigt söt bland hundkexen.

Ikväll ska här säkerhetskopieras bilder och annat smått och gott. Snart kommer nya datorn. Wiii!

Barnfotografering - Nils

Hej kära bloggen. Idag har jag varit på möte/fika med Emma som arbetar som stylist. Vi har stoooora planer och vad det är blir det förhoppningsvis smakprov på inom kort. När Emma och jag gick runt på hennes gård och kikade i ladan så passade hennes tvååriga son Nils på att leka i en lerpöl. Skitigt, men fruktansvärt sött. Fin unge.Bröllopsfotografering - Linda + Mattias

Jag har haft en underbar midsommarhelg. Mer om det imorgon.


Inte hönsskit det inte


Redigerat bröllopsbilder hela dagen, förutom när jag tog en paus och strollade ut hönsskit på gräsmattan. Nu ska jag snart till sängen men innan dess ska bilen packas, för imorgon är det dags igen. Bröllopsfotografering på förmiddagen och jag ska göra det i en KOHAGE! Jag känner mig väldigt inspirerad bara av det. Tills vidare för jag bjuda på en bild på min dotter som jag tog igår.

Lantliv :)

Men herre gud, jag har ju glömt att berätta. Vi (jag och Josephine Diffner) har sålt inredningsreportaget vi gjorde hos Malin till Lantliv. Det är galet. Jag är glad, Malin är glad och Josephine är nog gladast.

Lotta från Fyra årstider

En lugn dag för mig idag, bara hobbyfotograferande så att säga. Nu ikväll var jag en sväng hos min fotoväninna och bloggkollega Lotta (från Fyra årstider). Vi pratade på likt Piff och Puff. Foto, inredning, företag, och photoshop. Jag har hjälpt Lotta att förbättra sitt arbetsflöde när det kommer till bildhantering och lite hur jag jobbar. Det är så himlans bra med fina kollegor i samma situation där vi kan lära mycket av varandra.

Jag fick dessutom känna och klämma lite på Lottas nya vidvinkel.. mmmm..


Linnea & Niklas - gravidfotografering 4


Snart är det väl ändå dags att kläckas Linnea?

Fina skruttunge


Sitter med bilder på brorsbarnen. Bilden ovan är från tidigare i våras. Hon är så vacker den där Nelly.

Bålsta weekend

Jag har varit borta i helgen med min dotter. Vi flydde fältet när vi ändå var strandade av farsan. Men vi åkte inte så långt utan bara till Bålsta där min ena bror med familj fick stå som värd. Det har varit en högljudd och knasig helg. Min bror är rolig. Sen blev det lite planer om en Londonhelg i sommar, jag och svägerskan. Lite kvinnlig övertalning kvar innan vi är i hamn.

Nedan mina brorsbarn.Bröllopsfotografering - Elenor + Jakob

Det finns en del nackdelar med att fotografera i klänning. Speciellt om man som jag inte riktigt tittar sig för vart man sätter sig. Då kan det hända att en brännässla kan bränna till på övre delen av låret när man som jag hukar för att få de fina vinklarna. Note to self, se dig för nästa gång så slipper du kliande och svidande konsekvens. Tur att Elenor och Jakob är lättsamma när jag blev liiiite obekväm just då.

En väldigt varm och solig dag första helgen i juni vigdes de fina. Det var sagolikt och jag fick fuktiga ögon. Elenor har galet fina rådjursögon och ser ut som en gudinna, fruktsamhetens gudinna kanske, då hon är gravid i 7e månaden. Jakob ser ut som en stilig Ken-docka, förutom att Ken-dockor oftast har typ rosa eller lila sammetsfrackar. Jakob hade valt en lite mer nedtonad stil.

För fler bilder så kan ni kika in på min hemsida på deras bildspel, finns i VIP-avdelningen.Josef + Johanna


Fina fina Josef och Johanna. Det är något speciellt där.

Det är nära nu


Jag bjuder på ett til smakprov, tills vidare. På torsdag kommer ett samlat inlägg från förra helgens bröllop

Trying to stop time

Spontankokade lite rabarbersaft. En ledig söndag innebär för mig markservice hemma.


Bröllopsfotografering - Jakob + Elenor

100 fotografier avklarade i dag. Nu tar jag helg.


Blåviks kyrkaJag sitter med bilderna från Blåvik. Kyrkan är snygg och himmel så blått det var på himlen. För er redigeringsintresserade kan jag berätta att jag inte ens rört kontasterna i bilden, bara ljusat upp den i stort.

Fika med fotokvinns


Fint fika med fotokvinns från området. Vi möttes upp på Albacken i Mjölby och fikade och pratade. Pratade mycket. Det var Casper och Jesper och Jonathan (dö döm döm döm döm, dö döm döm döm döm)... nae men Lotta och Malin och Susanne. Foto, ljus, drömmar, nichar, inspiration, företagande och mer där till.

In your face


Det känns som så med en såhär stor egobild en tisdag till ära. Snart ska jag möta upp tre andra kvinns som arbetar som fotografer här i området. Jag kan ju bara gissa vad vi kommer tala om. Jag tar med mig kameran och fångar någon av dem på bild.

Provfotografering E+J

Många bröllop och bröllopsassocierade fotografier. Igår träffades vi för konsultation och provfotografering och i slutet av sommaren kommer jag ha äran att fotografera Emma och Janne när de blir ett. Jag älskar bröllopssäsong!

 

Ps. Emma och Janne, ser ni nu att ni blir underbart fina på kort?


Bröllopsfotografering - Cecilia + Lars

Mitt lokalsinne är inte vad det borde vara. Mitt lokalsinne exsisterar inte överhuvudtaget skulle nog en del hävda, men detta till trots (och GPS till hjälp) hittade jag hem till Cecilia och Lars. De hade sitt bröllop i sin trädgård i maj. Det var risk för regn, kyla och vind men jag tycker de klarade sig lindrig undan med bara lite, lite kyla. Sommaren är fin i Sverige. Bröllop är fint. Utomhusbröllop är romantiskt. Cecilia och Lars var fina. Bra mix helt enkelt.


Sneak peek, Jakob + Elenor


Förklaring

Dålig närvaro på bloggen kan förklaras med hårt arbete med bildredigering. Jag har ett fotoalbum som ska bli klart så snart som möjligt, en bunt bilder från tidigare uppdrag att färdigställa och ett bröllop på lördag att förbereda. Tur att jag vet vad jag gör, så jag slipper vara sysslolös.

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0