Pressbilder på Ernst Kirchsteiger

Årets bilder på Ernst är tagna och klara. Sommarens projekt är så galet fint, men det är det väl alltid?
 
När jag var och fotograferade tidigare i veckan var det fortfarande mycket kvar att styra upp för gänget. Men jag kan avslöja att det blir lantligt, stort och väldigt vackert. Ernst, han var lantlig, lång och snygg som vanligt. Jag har alltid så kul när jag fotograferar honom, kramp i kinderna efter allt leende och skrattande. En vanlig dag på jobbet. 

Nästa vecka blir det fler "kändisfotograferingar". Nu kör vi sommar och högsäsong för mig! 
 
Följ mig gärna på Facebook och Bloglovin!
 

Vackra barn!

 
Alltså vackra barn! På fredagskvällen åkte jag upp på landet. Rakt ut på landet i 20 minuter ungefär. Väl där, ute på landet finns en fin gård med en otrolig trädgård.
 
När jag traskar in på gården möts jag att Karin som är sådär avslappnad och snygg i sin naturlighet. På ryggen har hon Arvid, som hänger på sin mamma när hon rensar ogräs. Snart springer två andra pojkar till fram, Axel och Herman. De var mina följeslagare resten av kvällen. När jag gick nära en blomma kunde det helt plötsligt dyka upp en liten pojke framför kameran. Mysiga, lekfulla och vackra. Summerar också min fredagskväll. Redigering av bilderna får skjutas till nästa vecka. Det är en del att gå igenom.
 
Några bus-selfies fick vi till också.
 

Brääääkigt gott med getost

 
I nyaste numret av Hembakat nr4 2014 kan ni får recept på bakningarna nedan. Recepten är av Monica Stengraff och bilderna av mig. Adrina var en riktig trooper som trotsade kylan i 4 grader och såg vårfin ut i klänning från Livly. Killingen knep vi från Löts gårdsmejeri som ligger bara någon mil från oss. 

Vad tycker ni ser godast ut?
 
 
 
 
 

Sista klänningen och buketten

 
Sista bilderna från eftermiddagen i skogen med TIna, Katarina och Lara. En lila brudbukett från "Blooming Design" och till det en kortare klänning i vitt från "Crazy Happiness". 
 
Kniper ni veckans nya nummer av Hembakat kan ni se sex reportage fotograferade av mig. Gött va? Några kommer jag att visa upp här på bloggen.
 

Klänning från Crazy Happiness

Ah, så långt det blir mellan blogginläggen här. Det är lite mer instensivt på min sida Instead of sex. 
 
Det är en del kvar från fotograferingen med Tina. Efter den här bilden. Men jag gillar bilden ovan. Vad tycker ni?

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me