Morden i Sandhamn

Sexton timmar för att kunna åka till Sandhamn och fotografera pressbilder för tv4s "Morden i Sandhamn". Good damn vilken vacker kvinna Alexandra Rapaport är. Och charmig. Och lite galen. Som här ovan när hon började tillbe ljuset (eller mig?). 
 
Pressbilderna får ni se vid ett senare tillfälle. Jag tvivlar på att de väljer ut den ovan.

Opera-divan Johanna Rudström

Kvällen spenderades med min vackra opera-diva till vän Johanna Rudström. Mer bilder kommer, men jag passar på att visa en bild jag tog i ett outfitbyte. 
 
Hoppas ni har haft en fin och vacker dag!
 

Längtar tills oktober

Ahhhhhhh! Jag är så jäkla exhalterad! I höst kommer jag återigen träffa Thomas och Anne för att fotografera deras nya hus. Thomas känsla för inredning slutar aldrig att fascinera mig, och jag kommer därifrån inspirerad och påfylld med energi. Så redan nu är jag glad över att få en hel dag där i oktober. YAY!

Lite ljud från mig!

Hmmm... det har varit lite tyst här på senaste. Lite mer ljud på Instead of sex, men kanske lite ändring nu. Jag har jobbat en hel del, och även varit lite ledig i sommar. Den här veckan började jag med lite fotograferingar på västkusten, som bland annat Julia här ovan som fastnade rrrrrrriktigt bra i kameran.

Hur har er sommar varit?

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me