Två snapshots

 
Två snapshots från dagens äventyr. Det största äventyret var att åka på igensnöade vägar på slätten. 
 
Imorgon påbörjar jag och två andra vänner ett camp. Jag kallar det Katarina-camp, som kommer gälla hela februari. I mars kommer jag vara så stark och uthållig! Samtidigt som jag ser fram mot det, så är jag lite rädd eftersom jag vet att det kommer vara tufft. Men det kommer ge resultat. Om sexpacket syns i början av mars lovar jag att lägga upp en bild på det. Om inte får jag fotografera någon annans sexpack helt enkelt. Summa sumaarum, lite naket blir det. 
 
Följ min blogg via Bloglovin!
 
 
 

Inspirerad av alla hem

Tre smygbilder från hemmet jag fotograferade igår. Ni vet där Angelo bor. Efter att ha varit där med allt ljus, våriga blommor och pastellklickar så riktigt längtar jag efter att ta in våren på riktigt hemma hos mig.

Imorgon blir det att fotografera ett till "hemma-hos-reportage". YEAH!
 
 

Angelo


Det är härligt att komma till och fotografera olika hem. När det är en av ens närmaste vänner man ska hem till och fotografera blir det...hmm...speciellt. Idag hemma hos Josephine möttes jag av den här synen i sovrummet. Angelo bara låg där, och jag skrattade som tusan. Vilken överraskning och bemötande. Verkligen.

Vintrig picknick i Hembakat

 
Hey! Ni har väl plockat upp nyaste numret av Hembakat? Där finns recepten till godsakerna ovan. Löp och köp! Baka eget pitabröd att fylla med sås, kyckling, bacon och krispig sallad (extra krispig när den intas i minusgrader). Avsluta med söta marshmallowsklubbor, bäriga muffis och butterkaka. Japp, perfekt i pulkabacken i helgen.
 
Matkreatör Monica Stengraff
Matfotograf Cecilia Möller
 

Preview Fabrics & Accessories - Stockholm


Stockholm en onsdag för att gå på Preview (symässa) och titta på ekologiska tyger, lappar och knappar. Vi klarade av 2,5 h jag och Katarina sen blev det studiebesökskänsla när vi skulle ta bussen in till stan. Väl i stan blev det lunch (Hurry Curry) och direkt efter en fika på Vetekatten. Vi unnar oss verkligen när vi åker iväg. Vi unnar oss verkligen när vi är på kontoret också. Under fikat blev det prat om kläder och specifikt jackor. Jag ska inte dra ut på historien med det slutade i att jag gick och köpte en vårkappa på Burberry. Bild kommer när vädret tillåter. Dagen i storstaden blev inte så billig med andra ord, men det finns ju alltid något att fira. 

Pysselexperten Emma Olai

Hemma hos pysselexperten och stylisten Emma Olai för lunch och pysselfotografering idag. Ja, det där med att hon är en pysselexpert är inget hon säger själv, men många som känner henne skulle nog hålla med om att det är en bra titel på henne. Emmas hem är kärlek för mig. Tylligt, spetsigt, vitt, pastelligt, några få svarta inslag och många smakfulla pyssel. Jag fick verkligen vårkänslor där. Kan också ha att göra med de våriga blommorna och dagens härliga ljus.

2014, here i come!

2014 har börjat och jobbschemat börjar se normalt ut. För mig är normalt = en hel del att göra. Vissa saker kommer jag att bortprioritera det här året (jobbmässigt) för att kunna göra mer av andra saker. Det här året ska jag fotografera mycket. Många reportage i tema mat, inredning, människor, djur och trädgård. Extra roligt är att året börjat med att en gammal kontakt hört av sig och samarbeta på nytt. Jag känner mig sugen på utveckling! Lite spänd och förväntasfull inför flertalet grejer som är på gång.

Hur söt är inte den lilla Engelska bulldogen här ovan? 12 veckor och sååååå mjuk!

VårFormex 2014


Första dagen på årets vårFormex 2014, och jag var där med matkreatören och stylisten jag jobbar med Monica. Träffade en del bekanta, spanade in SofieForms monter och drack lite vin hos Ernst. I övrigt var vi, i ärlighetens namn, lite besvikna. Det är som att företagen inte lägger ner alls något krut på montrarna till vårmässan. Så ska ni gå på Formex, välj hösten. Lite nyheter fanns ändå och mest i roseguld, dova pasteller och trä.
 
Tre bilder tog jag under hela mässan, och alla tre ifrån soffan i Rice-montern medans Monica beställde varor. En av bilderna ses ovan. Så peppad var jag på att fotografera :)

Vitality

Det är vinter och svinkallt ute. Men då är det också tid att fotografera våren och sommarens inspirationsbilder. Otroligt duktiga formgivaren Sofie Johansson designar under namnet Sofie Form och nu i december träffades vi flertalet gånger för att fotografera hennes nya kollektion Vitality. På onsdag träffar jag henne igen på Formex. Ah Formex, ska bli så kul! Vilka av er ska dit? Träffar jag någon av er på onsdag?

Kika in mer från Sofie på hennes hemsida Sofie Form.

Kollektionen "Vitality" 
Fotograferat och stylat av Cecilia Möller

Stort tack till Linnefors krukmakeri för miljö.

 

I nyaste ELLE mat&vin #1 2014

 
I nyaste numret av ELLE mat&vin kan ni i slutet av tidningen se ett reportage som jag fotograferat, Monica Stengraff har stylat och gjort maten, Sara, Stefan, Daniel och hunden Iris modellar. När jag ser de här bilderna känner jag att det skulle vara okej om det kom lite snö till helgen. Har vintern kommit till er ännu?

I eftermiddag bär det av till Stockholm för mig. Poker ikväll på casinot och möten imorgon. När jag åker upp till storstaden gäller det att vara effektiv.
 
 

Eva La Dare - part 4

 
Sista delen av min fotografering med Eva La Dare, på hennes tak med hunden Apollo inspirerat av Grace Jones. Jag upptäckte fort att det var kul att fotografera en dansare i Hollywood, hennes garderob med rekvisitakläder var ju fantastisk! 
 
Har ni någon favorit?
 

Under me

"To photograph truthfully and effectively is to see beneath the surfaces and record the qualities of nature and humanity which live or are latent in all things."
Ansel Adams 


Eva La Dare - part 3


Bara en del kvar på den här serien nu. Vad säger ni, ska vi göra det lite mer utflippat?
 

Eva La Dare - part 2

 
Del två från fotograferingen med Eva La Dare. Den här stylingen började vi med, lite mer klassiska porträtt till skillnad med den karibiska burleska stilen. Headshoots. På sista bilden ser ni hur det såg ut där hon fick byta om på en tvärgata från Hollywood blvd. Samtidigt som en kille ställde sig och poserade mot en bil... vänta måste hitta bilden så ni får se.

Haha, fasiken så sexig.

 
Anyhow, det där är Hollywood. Glammigt som fasiken. Två till outfits på Eva La Dare innan jag är klar med henne för den här gången. Nästa gång jag åker till LA vill jag fotografera henne när hon leker med eld. Eldslukerska som hon är.

Gott nytt 2014!Nytt år och förhoppningsvis och troligen nya utmaningar. Jag har många planer för det här året. Förra året hade jag många mål för hur 2013 skulle bli, och en hel del gjorde jag. Andra inte. Det där med trädgård får jag visst ta när jag blir pensionär, för jag saknar fortfarande gröna fingrar. Men målen jag satt för 2014 handlar mest om mitt företag. Sen ska jag fortsätta vara lycklig tänkte jag, annat vore obegåvat att önska.
 
På bilden ovan ser ni mitt prio ett för 2014.
 

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0