3 beautiful girls

En fika kan alltid sluta med fotografering, som jag brukar säga.Gabriella och Tindra


Tur att man jobbar med proffs :)


Hej på dig Emma, inte första bilden jag har på hennes huvud som poppar ut lite över allt. Förvånandsvärt många från idag måste jag säga.

Vi har varit i Göteborg och gjort reportage i ett galet fint hem. Tråkigt att jag inte kan visa bilderna förens tidningarna gör det. Upp klockan 4.30 för att åka och nu hemma 20.30. Trött är jag och planerar att krypa ned hos mina hjärtan om mindre än 15 min.

Barnfotografering - John

En solig onsdag i slutet av juni åkte jag hela vägen till Stina, Thomas och John. Min första rödtott och jag var lite i extas över detta (min fascination över detta kan vi ta en annan dag, ett annat blogginlägg). Allt var planerat in i minsta detalj, men det går ju sällan som planerat med barn.

Tanken var att John skulle gå loss på sin ettårstårta, men ganska snart upptäckte vi att han tyckte grädde var äckligt och att kladda ned sig inte heller stod på Johns "bästa-sakerna-man-kan-göra-lista". Jag tror han fått det av Thomas som också har svårt med att kladda ned sig. Gissa om Stina och jag fnissade när vi planerade tårtkrigskuppen.
Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller.
Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller.


Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller.

Vi åkte iväg en helg

Eftersom helgen var den enda helgen jag är ledig på tills i mitten av september, passade vi, familjen, på att åka iväg. Målet blev Västervik, då det ligger lagom långt bort och för Niklas och Linnea nu äntligen fått sin stora kärlek, Ester. Vi bodde på Gränsö slott, eller vi bodde inte på slottet. Vi bodde i spahotellet som låg precis bredvid. Men vi åt iallafall på Gränsö slott :)

Ester var förresten helt ljuvlig och Adrina tog sitt uppdrag som storasyster på allvar. Vid minsta lilla på pip från Ester så var Adrina där och kollade läget, torkade henne om munnen eller bara strök henne över kinden.
Hotellet hade två poolar och två bubbelpoolar. Adrina var lycklig. Hon badade flera timmar om dagen, mest med pappa då jag är lite av en badkruka. Iaf när det gäller att bada i timmar.

Mina hjärtbitar.


Sen åts det en hel del mat men det ska man väl göra på semester, och annars också för den delen. Adrina fick sina pannkakor serverade lyxigt.


Min egna och alldeles underbara familj. Jag brukar inte bjuda på så "privata inlägg" av det här slaget, men den här helgen har varit lite speciell för oss och jag vill gärna dela det med er.


Bröllopsfotografering - Klara och Johan

Abstract
Klara and Johan Junker got married in Lynga, Sweden on the sunny 9th of July 2011.

Introduktion
Klara och Johan träffades när Klara läste medicinsk biologi i Linköping. Johan var Klaras handledare och där någonstans tog allt fart, eller ja efter att Johan varit handledare klart. Efter en gemensam flytt till Boston för diverse forskning valde de att komma hem till Sverige sommaren 2011 för att, efter fyra år tillsammans, gifta sig.

Metod
Diverse förberedelser (bilaga 1), vigsel i Klaras föräldrars trädgård i Lynga Halland med 94 gäster närvarande, grym fest på Gits gård.

Resultat
Rosig borgerlig vigsel med personliga och kärleksfulla tal till varandra och av andra, ett firande som heter duga på Gits gård och en sen natt med huvudvärk för många på brunchen dagen efter.

Diskussion
Överlämnas till besökande i kommentarsfältet.

Acknowledgment
Johan och Klara, tack för att jag fick vara där. Ni ser på varandra med lekfullhet, ni är menade för varandra och ni har alla förutsättningar för att lyckas hålla ihop tills ni blir gamla och skröpliga.


Bröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia Möller
Bröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia MöllerBröllopsfotografering i Lynga, Halland i juli 2011. Bilderna är fotograferade av Cecilia Möller

Bildspel finns på min hemsida. Där finns lite fler bilder och lite musik, lite mer stämning.Porträttfotografering - Helen

Helen Hall vann aprilutlottningen som jag hade här i bloggen. I juni fick jag äran att möta upp henne och hennes hund Spice på Klubbarps hundklubb. Om ni känner igen Helen så kan de bero på att hon varit med en hel del på tv och i tidningar, nu senast julkalendern 2008. Hon är lite av en tv-kändis och vad passar väl bättre än ett par nya fräsha porträttbilder inför framtida tv-jobb? Helen är en himlans härlig och glad, det är Spice också. 

Jag vill även att ni tittar noggrant på den stickade får-tröjan. Den har jag stickat (visst min mor hjälpte till lite också, med att sätta ihop bitarna och 1 ½ ärm, men resten är bara jag). Många strängar på min lyra.

Jag fotograferade Helen Hall med hund i Östergötland Mantorp en dag i juni. Jag fotograferade Helen Hall med hund i Östergötland Mantorp en dag i juni. Jag fotograferade Helen Hall med hund i Östergötland Mantorp en dag i juni. Jag fotograferade Helen Hall med hund i Östergötland Mantorp en dag i juni. Jag fotograferade Helen Hall med hund i Östergötland Mantorp en dag i juni.

Följ mig kamrater!

Förresten, ni kan gilla min sida via facebook genom att trycka i "gilla" till vänster, under headern. Dessutom kan ni följa min blogg via bloglovin genom att trycka på bruden här till vänster med ett kors på tutten.

Nu virkning och film.


Barnfotografering - Elvar

I eftermiddags besökte jag badgalna och grönsaksförtjusta Elvar.


Bröllopsfotografering - Klara och Johan


Nu har jag påbörjat Klaras och Johans fotografier.

Måla


I onsdags hade jag datorförbud, eller ja snarare kanske jobbförbud. Min familj (man) tröttnade på att jag hela tiden sitter vid datorn och jobbar. Jag är tacksam för det. Det är så lätt att fastna med all bildredigering och min långa "att göra-lista". Men när det väl kommer till kritan är familjen viktigast (även om jag måste jobba för inkomst, glädje och sysselsättning). Jag är lite av en workoholic. Det gäller att ta tillfällen att bara vara med sin familj. På min dödsbädd kommer det vara de stunderna jag håller närmast hjärtat.

Kärleksvalp


Min mammas hund har fått valpar och idag fyller de en vecka. De är ljuvliga och bättre blir de. Om tre-fyra veckor är de som bäst och busigast.

Bröllopsfotografering - Linda och Mattias

Tidigt på midsommarafton hade jag en bröllopsfotografering. Jag försöker alltid vara ute i god tid och denna gång hade jag även provåkt sträckan innan, då jag fotograferade brudgummens morgongåva i form av brud i underkläder. Så i god tid var jag, vilket gjorde att jag hann få en fin pratstund med brudens morfar 74 år.

Mattias och Linda hade valt en lite annorlunda variant på vigsel, nämligen i en kohage. Så innan vigseln satte igång smällde jag av några fotografier på deras picknick i samma hage som den där vigseln skulle stå.

Linda är lite av en superkvinna, med det grymmaste suget i blicken (se bilderna nedan). Hon har sytt klänning, målat loge, pyntat, lagat mat, fixat och donat med det bästa ordningssinnet jag stött på. Mattias är inte så mycket sämre han ska tilläggas och har verkställt en hel del inför bröllopet han med.

Nog skrivet, här kommer några av bilderna.
Bröllopsfotografering - Elenor och Jakob

Jag redigerar bilder från Elenor och Jakobs bröllop. Vilka godingar!


Mina godingar till föräldrarÄlskar er.


Bröllopsfotografering - Klara och Johan

Jag har haft en helt fantastik helg.


Barnfotografering - John

Jag åker till västkusten för att fotografera bröllop hela helgen. Ber att få återkomma på måndag (eller söndag).

Fotograf Cecilia Möller barnfotografering

Puss alla fina!

Redigering av bröllopsbilder, städning av hus, bad, träning. Mycket på schemat idag.

Blåklintsbarn

Även om jag varit frånvarande på bloggen och haft mycket att göra med fotograferingen (högsäsong) så njutar vi av sommaren också. Häromdagen kunde min dotter springa runt naken i trädgården och plocka blåklint klockan nio på kvällen. Sommar.


Nudå

Ny dator!!!

Nu ska bara alla program på plats, sen är det tut tut!

Det kommer.

Det kommer uppdatering här med bilder så fort som min nya dator är installerad och fungerar. Jag hoppas det blir i början av nästa vecka.

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0