Spreading the love

Dateingsiter på nätet har fått konkurens, av mig. Just nu är jag väldigt het på att matcha ihop par, och jag tycker själv att jag är oerhört duktig på att pitcha för mina kandidater. De jag försöker passa ihop nu ska förhoppningsvis ta en drink i helgen, eller ja, jag ska försöka få dem att göra det iaf. Jag kan återkomma om resultatet blir positivt.

Beste och Ryan behövde jag inte pitcha så mycket för varandra, det räckte med att de träffades. Jag ska kanske inte ta åt mig hela äran, slumpen spelade en ganska stor roll, men utan mig hade de inte träffats där på Chateau Marmont i våras...Beste and Ryan, google translate might be usefull.En underbar namnsdag!

Jag har haft en så fin namnsdag att jag måste skriva om den här på bloggen.

Dagen började med att jag vaknade utvilad kl 5.45. Inte något som sker alltför ofta och istället för att sova i bilen (åker med min föräldrar vissa mornar) så satt jag sjungades i baksätet. Väl på universitetet blev det för lite lallpluggande (och simultant serietittande) innan labben som började 8.00. Labben var i sig kanske inte superspännande, men vår grupp är så härlig och avslappnad. Jag skrattade så jag grät 3 gånger på labben. En glad förmiddag med andra ord.

Lunchen åts på Napoli där jag är stammis. Ägaren pratade lite med mig och berättade att en ny skylt var beställd, så snart kan man gå till Napoli och beställa en Cici-pizza (Woho, återkommer om detta). Väl efter vi (jag och två vänner) ätit lunch så blev vi alla bjudna på finfin pannacotta till efterrätt eftersom det var min namnsdag (yeah!).

Eftermiddagen var det skrivande om labben inför en presentation, produktiv och med god stämmning. Vid 16.00 knallade jag till tåget och mötte pappa på vägen, så jag fick sällskap vilket inte är varje dag.

Väl hemma står Daniel och lagar mat medan Adrina sitter målandes vid köksbordet, så jag målade lite med henne. Till middagen dyker mamma och pappa upp med jordärtskockssoppa och nybakat limpa som vi äter till förrätt. Daniel stod för huvudrätten som var en kycklinggrej med grädde, champinjoner, bacon, samba olek och till det ris. En liten flaska bubbel delade vi på till maten. Mums!

Precis nu sitter jag här på mitt kontor vid datorn, precis hemkommen från massage hos bästaste Bert och är helt mör och mjuk i kroppen.

Ja, jag är glad.
Ja, jag är lycklig.
Tänk vad jag har mycket att vara tacksam över idag (och alla andra dagar).

Hoppas ni har haft en riktigt kanon dag också!

Sneak peek, Piiha-Lotta + Per

Idag var en fantastisk dag för bröllopsporträtt med fina Piiha-Lotta och Per.


Barnfotografering - Elsa

Förra helgen gjorde jag årets sista barnfotografering och det var söta lilla Elsa som var modellen. Vilken blick! Verkligen en fin avslutning, och jag blev alldeles varm när jag fick ett så fint mejl från Elsas föräldrar:

"Vilken fantastisk söndags kväll vi fick när vi tittade på alla underbara bilder av vår härliga dotter. Tårarna flödade och vi har inte varit så rörda sedan bröllopet..... vilken fantastisk fotograf du är!!! Som du förstår är det mycket svårt att välja ut några få bilder..."

Jag har de finaste kunderna, så är det bara.
Om frosten

"Pappa, det luktar snö"


Porträttfotografering - Ryan Locke

Det har varit lite skrik efter fler karlar på min blogg, så när jag ändå var där bort i Amerikat så fick jag möjligheten (jag tjatade) att fotografera Ryan Locke. Herre min gud vad den killen var bra på det här. Kan ha något att göra med att han har jobbat som modell i flera år. Fotograferingen tog kanske 20 min och nedan är resultatet. Människan är ju så snygg, eller hur?

So, when I was in USA i got the opportunity to photograph Ryan Locke. Below is the result. Isn't he deadly handsome?


Helena, min pingla

När jag var i Los Angeles bodde jag hos snyggaste värdinnan Helena. Vilken pingla kvinnan är.

Helena fick även den stora äran att agera assistent när jag fotograferade Ryan (vars bilder kommer i ett blogginlägg snart) och då tog jag den här bilden på henne och Beste (vars bilder också kommer i ett blogginlägg inom hyfsad framtid).

Jag saknar att Helena inte bor närmare, men tack och lov ska vi fira nyår tillsammans i Crans Montana. Mina vänner är viktiga för mig, och de finns verkligen alltid där. Helena har en plats i mitt hjärta.

Vad som väntar imorgon

Imorgon väntar årets sista barnfotografering. Det kommer bli kallt men kul. Sötaste och raraste Elsa. Det kan ju helt enkelt inte gå fel.


Mycket kvar

Det finns väääldigt mycket att blogga från LA. Lite i taget.


Uppdatering från LA

Jag lever och har det gått här i Los Angeles. Har fotograferat en hel del till resereportaget och idag blir det en porträttfotografering och ett danspass på gymmet. Imorgon ska jag fotografera inredning på underbara SLS hotel i Beverly Hills, och på lördag ska vi hikea och fota i Malibu. Sen är det dags för mig att åka hem igen.

Men vet ni, om jag är riktigt övertygande kan jag nog komma tillbaka och fota här snart igen. En bekant här håller på att bygga tre nya nattklubbar och ett hotell. Han behövde tydligen någon som fotar inredningen och frågade mig. Vi ska ha ett möte om det innan jag åker hem. Skulle vara grymt!

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me