Tackkort och förstoring

Prov på tackkort och förstoring kom i veckan, även de printade på konstpapper. Grymt!

Albumet 2012

Här är albumet som ingår i vissa bröllopspaket 2012. Det är helt galet fint. Rejält och maffigt. Alla sidor är printade på tjockt konstpapper. Måste ses i verkligheten, för när jag fotograferar blir det inte rättvist. Mejla mig så tar vi en fika och jag tar med med albumet.

Selma


Mamma var här för jag skulle fota lite nya bilder på hundarna. Valpen ovan är Selma och hon är den valpen som mamma ännu inte hittat något bra hem till. Söt som tusan är hon.

Magister i Medicinsk biologi

Åh allt detta skolarbete, vad har jag gett mig in på? Fast bra blir det.

På lördag åker jag till LA men har knappt hunnit tänka på det. Okej, lögn för jag har faktiskt tänkt på det men det är en bit kvar dit och en hel del som ska bli klart. Så tänker jag att när jag kommer hem blir det lugnt, fast då ska jag ju läsa två kurser samtidigt istället... hmmm.

Woody


Födelsedagskalas och min pingla var Woody. Kul att hon börjat gilla att bli fotograferad igen.

Nyvaken


Vad gör en bröllopsfotograf när det inte är bröllopsdag?

För att förtydliga vad det egentligen är en bröllopsfotograf gör. För det är inte på bröllopsdagen som det mesta arbetet äger rum utan före och framför allt efter. Videon är gjord av Magnus Bogucki.


Andas


Stanna upp och andas.
Lev i nuet.
Var bara här.
Det räcker så.

Barnfotografering - Wilmer

En av höstens barnfotograferingar är färdig för leverans och det är mysiga Wilmer. Åh vilken liten solstråle han var! Jag blir så glad av alla barn jag får träffa. Sötis Wilmer nedan.


En dag på Vreta kloster kyrkogård

I början av oktober var det är solig och fin höstdag. Adrina har varit väldigt intresserad av död och vad som händer efter döden på senaste, så vi bestämde oss för att besöka mina farföräldrars grav. Farmor och farfar ligger begravna på Vreta kloster kyrkogård. Oerhört vackert där. När vi gick närmare och skulle kolla på kyrkan upptäckte vi att ruinerna efter klostret fanns kvar och det slutade med att vi lekte där i en timme.


Vernissagen

Igårkväll var det vernissagen för "Introspicere". Jag är så oerhört tacksam för alla som kom och gjorde den speciell, en viktig kväll för mig som jag fick dela med många av mina kärlekar. Mina vänner är de finaste, så är det bara och de gör mig så glad.

Bilderna nedan är tagna i kvällens början, innan alla kom mer eller mindre. Sista bilden har min brorsdotter Nelly tagit, det är när jag och hotellchefen håller tal.

Tack Scandic city, Tack Niclas Fogelberg som frågade mig om jag ville ställa ut, Tack alla modeller som ställt upp på allt, Tack min familj, Tack alla mina vänner som är min andra familj.

Idag älskar jag alla. On top!


Utställningen uppsatt!

Nu sitter äntligen utställningen Introspicere uppe på Scandic city, Linköping. Efter att jag och Daniel (och vaktis) stressat och satt upp alla 10 tavlorna, gick luften ur mig. Jag har varit så nervös och spänd inför detta, och det blev så himlans bra! Glad som tusan är jag, och lite trött i huvudet. Nu är det bara att ladda inför vernissagen.

Ni ska såklart få se bilder från Scandic, men det får bli till helgen. Om ni vill se från utställningens fotografierna som går att köpa så klicka in här: Fotograf Cecilia Möller.

Barnfotografering - Gabriel

I början av augusti träffade jag Gabriel, Natasha och Anass i en lite random björkodling mellan Sya och Mjölby (sen åkte vi till lite andra ställen också). Vilken guldklimp Gabriel är, en liten Buddah. Helt underbar, lilla Gabriel. Sådana fina ansiktsuttryck!SelStor

Jag finns lite överallt nu känns det som. Har du sett mig? Var?

Dream team


Fotograferat mitt första renodlade matreportage med Niklas och Emma. Det ni ser är en iscensatt segerskål, arragerad enbart för bloggen.

Morning glory

Uppe tidigt i gryningen för att få dagens första ljus.


Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0