Bröllopsfotografering - Ulrika och Robert

I augusti gifte sig Robert med sin Ulrika i Gammalkil kyrka. Vädret var molnligt i fem minuter, sedan sol i fem och så fortsatte det, bra augustiväder i Sverige helt enkelt. När Ulrika och Robert precis hämtat upp mig för att vi skulle åka och porträttfotografera, så fick Ulrika en liten överraskning. I asken låg halsbandet som hon så gärna ville ha, och tårarna rann på alla i bilen. Redan då kände jag att det här kommer bli en så himlans fin dag. Kärlek är så fint. Ulrika och Robert är så kära.


Bad i Lillsjön

Har jag en idé så vill jag ju gärna verkställa och då kontaktade jag Anna och Ebba. Igen. "Tjejer, vad säger ni om att jag fotar er när ni doppat er i sjön med klänningar?" Det tog inte lång tid för dem att svara ja. Men jag tror inte de visste hur kallt det skulle vara.

Wheaten-Dante och Adrina


Bus på fältet.

Älva

Jag mår sååå mycket bättre nu när jag fått pencillin. Börjar bli människa igen. Komma ifatt med allt. Jaja, sluta tjata, eller hur? Matreportaget blev av i helgen, men hästfotograferingen med Carro och Annika får dröja på sig.

Men nu har jag styrt upp en fotografering i eftermiddag, med min dotter och en valp. Barn och djur, jag vet inte om den bilden jag har i huvudet blir av, men jag hoppas.


En bild på Bella på majsfältet. Jag tycker hon är fin.Helgnyheter!

Om jag inte får halsfluss igen, eller feber, eller båda, eller hjärnskakning, eller mår sämre i helgen, ja då kommer det är bröllopsinlägg från ett bröllop tidigare i sommar snart. Med andra ord är jag inte på topp idag. Fy tusan. Men jag jobbar ju helg.

Bakreportage i morgon.
Fotografering av Carro och Annika på söndag.

Men mer om det senare, största nyheten idag är inte att jag är sjuk utan att vi har sålt ett reportage till Plaza (och att pappa fyller år, grattis pappa!).

Ebba

Det är mycket nu, men tusan när utställningen sitter upp så ska förhoppningsvis en massa leveranser också vara klara. Då är det bara att samla på sig nya.

Med skateboard

Om jag har lite skrapsår här och var närmaste tiden så beror det på att jag har investerat i en skateboard. Det är jättekul! Dottern och jag har åkt lite ute nu på kvällen. Jag kommer bli fast, tror jag. Bild på den kommer såklart.

I couldn't fight itLets go. Dont let go. Stay.Vad gillar ni de här bilderna på Anna och Ebba? Kom igen nu. Fyll kommentarsfältet.

Falling


Sneak peek, Karin + Martin

Dagens fina, fina, FINA!


Första och sista


Imorgon är höstens första och sista bröllopsfotografering. Än så länge. Peppad!

Barnfotografering - Wilmer

I eftermiddag har jag fått träffa Wilmer och hans föräldrar för en familje- och ettårsfotografering. Vilken glad kille Wilmer var! Helt troligt! Jag vet att hans föräldrar är lite nyfikna på hur bilderna blev, så en liten smygkik vill jag bjuda dom på (er andra läsare också så klart).

Nu ska jag själv ta min roll som mamma och natta min dotter.Rosa moln

Jag gillar moln. Moln och träd. Jag gillar dom.


Prima Adrina Ballerina


Baletten har börjat nu, och sedan gymnastiken idag. Föräldrar sitter på bänkar och tittar på. Stolta. Är vi överens om att det är höst nu?

I solnedgång

Igårkväll fick jag lov att fotografera Anna och Ebba, i solnedgång. Addera superfint ljus, två bästisar, grön natur, vita klänningar. Produkten ses nedan och kommer komma i framtida inlägg.


Hold my hand so I dont disappearUtställning och grejer.

Kvällen kommer bjuda på fotografering inför min utställning nu i höst/vinter. Har jag berättat det? Att jag ska ha utställning? 10 bilder kommer hänga på ett hotell i Linköping. Tror det blir grymt.


Tell me againMy bro


Min bror modellade lite för mig till en fotografering, men mer om det senare.

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0