Nya bröllopsbildspel


Det finns två nya bildspel på min hemsida,

Emma och Janne

samt

Ulrika och Robert


Terminstart

Upprop i skolan, första dagen på min magisterutbildning i medicinsk biologi. Ett år skola kvar tills jag kan doktorera. Skola + företag + familj. Jag får se om jag kan se till att den ekvationen går ihop, men jag hoppas det innerligt. Nu är det slut med att sitta i myskläder och redigera vid datorn varje dag och på med jeans.

Jag kommer fortsätta fotografera, och ta uppdrag, det är väl det som lördagar är till för?

Gamla intressen

I veckan fick jag ett anonymt brev med ett kopierat utdrag ur en dagbok/skrivbok. Det var visst en anteckning jag hade gjort någon gång under lågstadiet tillsammans med min vän Sarah (som inte var så jäkla anonym trots frågetecken vid avs). Det står det dels vilka killar jag älskar (stora ord tidigt) och våra intressen (mina och Sarahs). Tydligen var dessa att gå på disco, killar och att ha keps. Fint att det kan vara ett intresse att ha keps, jag har uppdaterat min FB-profil med detta nu. Jag svårt att se både mig och Sarah med keps så det intresset har svalnat nu. Om jag inte är ute och tränar.

Nu skulle det kunna vara en bild när jag har keps här nedan, men det får bli ett dagsfärskt självporträtt.


Valpvakt

Min lediga fredag blev fylld av valpar. Valpvakt. Mysigt så länge de små liven kan vara ute och härja och jag slipper springa efter och torka kiss hela dagen. De är faktiskt fasligt söta och nästa vecka kommer två att åka till nya hem. Adrina har en klar favorit och det är den med rosa halsband och gröna ögon som hon skulle döpa till Trassel om hon fick bestämma. De två pussas mest hela tiden.

Doktor Berggren var på besök idag också. Lite struntprat var vi tvugna att ta igen nu när hon så sällan är hemma. Dunder är det som är i hennes knä, Dunderklumpen.

På ett majsfältSneak peek, Boudoir

I vinter, när snön ligger tung på marken och kylan gör frostrosor på fönstren, då ska jag visa er mer från sommarens boudoirfotografering. Det är en het historia.


Ma chérie


Min stora förälskelse här i livet. Hon och hennes pappa delar första platsen. Utan dom är jag ingenting.Sneak peek, Anna + Peter
Tillbaka från min sjukdom och vilken jävla återkomsstart! Porträttfotografering med Anna och Peter, så galet läckra. Eftersom jag varit borta från jobb och blogg bjuder jag på två fotografier. Bjuder igen lite så att säga.
Hata halsfluff

Jag har varit däckad och legat i sängen , soffan där uppe, soffan där nere och mer eller mindre sovit sedan i tisdags. Leveranser kommer bli försenade en vecka då jag inte räknar med att vara iform igen förrän på måndag. Hata halsfluss.

Bröllopsfotografering - Camilla och Matt

Hur ska jag börja förklara det här, min första heldagsbröllopfotografering. Det är det bästa, heldagsfotografering är det bästa. Camilla och Matt är de bästa. Grymt snygga och avslappande människor. Vi befann oss en bit ut på landet utanför Överrum, på Camillas barndomsgård. Hela bröllopet var så familjärt och varmt (trots de sporadiska regnskurarna), med blod, svett och tårar i varje detalj. All mat var från gården, köttet var skjutet i familjens skog och det fanns till och med ett helgrillat vildsvin.

Hälften av gästerna hade på diverse sätt tagit sig hela vägen över från England för att komma till lilla Överrum. Det är vänskap och kärlek. Matt och Camilla träffades i England, men har sedan ett tag bosatt sig i Gränna. Matt är för övrigt grym på svenska, och Camilla grym på engelska (men det kanske inte är lika imponerande?).

Nog skrivet, nu får bilderna tala.

Bildspel finns på Fotograf Cecilia Möller.Sneak peek, Emma + Janne


Barnfotografering - Gabriel

Igår fick jag möjligheten att fotografera lilla fyramånaders Gabriel. Vilken liten godbit!


The Grey


Mammas valpar är fem veckor idag. Om tre veckor måste några lämna nästet och flytta till nya familjer.

Inför större inläggFixar med bilder så jag kan göra ett stort blogginlägg och bildspel i slutet av denna/början av nästa vecka. Heldagsbröllop är "the shit".

Swim swim


Friendship is love with wings


Liberty and Ninni.


Sneak peek, Ulrika + Robert


Mad men

Fest med Mad men-tema, så himlans roligt. Nu förespråkar jag inte rökning (verkligen inte) men rökning, otrohet och alkohol är ju lite själva grejen med Mad men (plus de snygga kläderna). Dessutom vet jag inte om alla festdeltagare är så glada i  att bli bloggade :)


Dagens schema

Bröllopsfotografering på schemat efter att jag hämtat upp en canvastavla på John. Sedan ska dagen avslutas med en fest, tema Mad men. Jag har youtubat frisyrer hela morgonen.Inte utan min skateboardSemester med heldag på Astrid Lindgrens Värld. Helt underbart ställe. Jag älskar det, Sara älskar det, Jack (killermachine dog) stod ut och Adrina var så förtjust.

Porträttfotografering - Liberty och Georgia

Några bästa-vänner-bilder. Någonstans där mitt i ballade saker och ting ur.Porträttfotografering - Liberty

Liberty är Georgias bästa vän och jag har svårt att förstå att nedan är lilla Libby som bara var 6 år när jag såg henne sist. Hon ser ut som en blandning mellan en rockstjärna och ett skogsrå, som en vampyr i Twilligt och en sjöjungfru. Typ allt det på samma gång.Porträttfotografering - Georgia

Lilla Georgia är inte så liten längre. För 9 år sedan var jag hennes aupair-flicka i England och i förra veckan kom hon och Liberty på besök i Sverige. Klart jag skulle ta lite bilder. Hon är ganska så vacker, väldigt vacker och med det perfekta håret. Stora Georgia jagar nu den stora drömmen om att sjunga, opera. Vad är det med mig och operasångare?

Slutsats, Georgia är en pingla!


Sneak peek, Camilla + Matt

Många fler bilder från detta heldagsbröllop kommer komma :)


Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0