KevinOvan är ett fotografi på Kevin som jag plåtade idag. Som jag skrev tidigare var det kallt, men så värt det. Många fina bilder, så nu hoppas jag att Kevin blir lika nöjd som jag. Fler bilder kommer, men det får vänta lite eftersom det snart är dags för mig att jobba på gymmet. Ha en fin kväll!

Krispigt vitt

I -13 grader är det bara att bita ihop och det fick Kevin göra idag. Jag fotograferade porträttbilder på honom i en, enligt mig, vacker miljö. Krispigt vitt ute bland björkarna och min gamla stol från 1919 var nödvändig rekvisita.


Studio MF

Saker man kan göra när det är snöoväder? Jag har iallfall fotograferat julbilder med Studio MF. Kallt men roligt. Imorgon ska bilderna få sig ett ordentligt öga, men idag bjuder jag på smakprov. Många skrattårar fälldes under de tappra minuterna vi fotograferade.


The observatoryJag har tagit oerhört få bilder under min LA-resa. Kan jag skylla på att jag har haft för roligt så kameran glömts bort? När vi tog oss en sväng till Griffith Observatory åkte kameran med och Helena och jag hade roligt med alla våra fina poser. Ja, det kanske syns ovan. Detta besök lyckades även infinna sig den dag som det var bäst väder den veckan. Annars var det en hel del mulet och en del regn. Det var en extremt lyckad resa. Saknar LA och planerar att åka tillbaka dit i april. Då kommer det bli fler äventyr nu när vi nätverkat in oss lite. I LA kan verkligen vad som helst hända.

Hemma

Hemma, men fruktansvärt busy. Fler bilder från LA kommer upp i nästa vecka. Helgen är smockad. Ciao!

Santa Barbara

Nu är vi i LA igen efter en fin helg i Santa Barbara, även om vädret nu inte var optimalt. Jag är ganska sliten efter lite jetlag och dåligt med sömn, men det ska jag försöka ta igen i natt.
Jag har faktiskt fotograferat väldigt lite. I SB tog jag bara bilder i bilen på vägen hem. Skärpning på torpet, i morgon hänger kameran runt halsen.

Tillsammans med min tvillingsjäl i LA

Jag är i USA med min fina Helena. Just nu är vi i ett regnigt Santa Barbara och tar det bara ganska lugnt. Idag tog vi en springtur på stranden, fick en "deep tissue massage" som var galet bra (bättre än Peter, Daniel och mamma), handlade lite smink o grejer. Nu är det snart dags för oss att gå ut och äta. Fisk och skaldjur ska det bli hade det bestämts. Imorgon blir det LA igen. Jag har det med andra ord väldigt fint här, även om det regnar.

Josephines kök


Köket ovan tillhör Josephine Diffner och det är även hon som stylat. Bilderna togs i somras.

Ikväll kommer jag packa och umgås med min familj, så jag antar att det här är hejdå tills jag är i Los Angeles. Flyget går tidigt satan imorgon och jag har en del att pyssla med innan jag åker. Hörs!

Bröderna Beurling

För er som följde min förra blogg så blir det här en deja vu-upplevelse, men jag tänkte lägga en del av bilderna jag tagit här på bloggen för att tydligare samla "mitt verk".


Inställt

Fotograferingen idag blev inställd och ombokad då den tredje medlemmen  i Luciatåget inte kunde komma. Tråkigt men samtidigt lite skönt eftersom jag nu kan packa och fixa inför resan. Nu kommer det bli väldigt mycket att göra när jag kommer hem, men då borde jag ju vara uppvilad.

Min väninna håller koll på mig

Trevligt när ens resevärdinna skickar detaljer kring lämplig packning.

"Hej Hej!!

Hur går det med packningen ?
Du behöver en bikini, jeans, t-shirt, lång svalare tröja, kanske någon sjal och en jacka eller tjockare tröja till kvällarna, samt en svart klänning för utgång!

Kramar"

Hon är omtänksam, min Helena

Min ängel 3


Min ängel 2Jag åker till Los Angeles på torsdag och kommer vara borta i en vecka. Idag har jag börjat förbereda packning, vilket innebär att jag har rensat laptopen och installerat CS5. Imorgon blir det fotoredigering, intensiv tvättning och strykning. Hot stuff. Tisdag bjuder på ett fotouppdrag på morgonen och innebär redigering på eftermiddagen och kvällen för leverans innan jag åker. Onsdag består av mammabarngymnastik, två möten och barngymnastik. Ja, dagarna kommer nog gå snabbt.

Min man och min pappaTvå av de bästa papporna jag känner. Två pappor som jag älskar. Idag är det Er dag! Tack för att Ni finns för mig och för Adrina.

Niklas, Daniels manliga kärlekNiklas kommer hit ikväll för att äta Daniels porterstek. Efter maten ska de mysa med varandra på ett manligt vänskapligt sätt hela kvällen. Jag fick äran att fotografera på Niklas och Linneas bröllop. Bilderna ovan är från den speciella och underbara dagen.

Min ängel i svartvittAdrina har blivit fotograferad i pepparkakskläder eftersom det snart är dags med julkort. Inte nog med att hon fick klä sig som kaka, jag tog även på henne vingar. Men i ärlighetens namn hade hon blivit uttråkad då och ville mest bara springa iväg. Någon bild med min ängel fick jag i alla fall.

Inredningsfotografering hos Josephine Diffner

Jag har haft en fin dag idag. Först tog jag mig en långlunch på stan och pratatde företagande med min barndomsvän Caroline som äger Unique i Linköping. Därefter åkte jag till Ikano för att köpa farsdagpresenter, men kom därifrån med presenter till mig och Adrina. Hoppsan..

 

Bilderna ovan är från mitt första inredningsreportage som jag fotograferade, min väninna Josephine Diffner stylade och Adrina fick vara en detalj i hemmet. Fotograferat och stylat hemma hos Josephine. Hon är så himlans duktig på att styla så nu tycker jag att ni går in på hennes blogg och skriver en kommentar med lite tjat om att hon ska ta tag i bloggen igen!


Satsumas


Snö, äntligen!En härlig vinterpromenad med kameran i högsta hugg. Inte nog med att jag fick frisk luft och motion, utan även ventilera lungorna genom att prata lite med alla som jag träffade. Riktigt mysig förmiddag.

Tre rådjur träffade jag på också. De har varit på fältet utanför vår baksida sedan i våras när kiden var små. Det var bara att dra fram kameran snabbt som tusan och ta en bild.

Modellande

Den 2e december ska jag till Stockholm. Anledningen heter modellande. Jag ska vara modell för ett företag som heter SelStore. Tror jag blir kul. Ja, det var väl egentligen bara det. Ha en fin kväll!

Nu blir det bara bättre

Jag har försökt fixa till den gamla bloggen, då jag skulle vilja ändra lite design och främst storleken på bilderna som kan laddas upp. Detta är tydligen inte möjligt, så jag tänkte pröva på Wordpress. Wordpress verkar väldigt meckigt och blir inte heller som jag vill i design, så nu kommer jag tryggt gå tillbaka till blogg.se.

Jag vet att det blir lite krångligt för er som lagt till mig på bloglovin, eller som favorit men jag tror det här blir bättre för oss om vi tänker framåt.

Tyck gärna till om design och upplägg.

Följ min blogg med bloglovin

Monsterskapande

Vi har börjat pyssla med monster på kvällarna efter middagen. Färgglada små monster av mjölk-, kaffe-, glödlamps- och gräddeförpackningar. Snart när invånarna är klara är det dags att börja piffa till hus till dom också.

 

Idag är första gången som Adrina har två tofsar. "Pippitofsar" som hon säger, och hon vill gärna ha dem ner på magen som mamma. Jag försöker pedagogiskt förklara hårets olika växtfaser och hur lång tid det kan uppskattas ta.


Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0