Sugar skull

Jag har haft en kreativ dag på jobbet. Tanken var att sitta med en massa redigering, men i en fikarast kom jag och Katarina på en annan idé...

Preview

 
Gaaaah! Dagens fotografering med danserskan Eva. Så många bilder. Så många olika outfits, stilar och miljöer. Mycket att visa. Men redigering gör jag helst på min stationära dator, en bild kan jag ändå bjuda på :) En vanlig dag i Hollywood.

At the Ivy

Konferensen jag pratade på resulterade i flera vänskaper och en av de bästa är med Ana från Mexico. Hon stannar några extra dagar i LA precis som jag, så idag möttes vi upp för lunch på den kända restaurangen The Ivy. Frukost för oss båda med 10 glas champagne, hummersallad och chokladtårta med sprakande ljus. Fy tusan så lyxigt. Det är inte ofta men ibland så ska man unna sig, och jag hade en lyckad presentation att fira. 

At the Ivy.

Update from LA

Ni behöver inte oroa er, jag har det fint och väskorna som fastnade i Amsterdam kom fram ett dygn senare. Så nu behöver jag inte shoppa, vilken tur jag har :) Igår fotograferade jag på ett barnkalas och mitt under kalaset kom de här två herrarna förbi och sa hej. Det är lite kul med LA, till och med poliserna har visitkort.

 
Jag och poliserna.

Äntligen LA igen!

Jag är i LA!!! För tredje gången det här året. Japp, nu borde jag vara framme och på hotellet om allt gått som planerat. Idag lördag ska jag fotografera ett barnkalas och ikväll är det stor fest för min tjejkompis som fyller 30år. Det kommer bli speciellt om jag känner den donnan rätt. Coctailfest med masker och underhållning, och fri bar. Jo men så att, nu kör vi på en intensiv lördag! Imorgon söndag ska jag fotografera med en modell. 

 
 


I januari var jag i LA också. Då fotograferade jag bland annat Cassey Ho som är en grym pilatestjej som är stor på youtube. Intervjun med henne hamnade i tidningen Mat&Hälsa. Vi ska försöka ses den här gången också, och fotografera lite såklart!
 
Cassey Ho i Januari 2013

Johanna, min operastjärna


Väl i Stockholm träffade jag min operastjärna Johanna Rudström. Eller allas operastjärna. Hon spelar just nu på Kungliga Operans uppsättning av Parsifal. Den operan är ett commitment på 5,5 h. Jag blir så stolt över mina vänner, så jäkla glad när de har ett flow. Johanna har haft en flow länge nu och jag är så stolt över henne och spänd över att se vart hon kommer hamna.
 
Strumpbyxor från Pierre Robert.
 

Love Food Cafe


Uppe i Stockholm för en heldag. Först möte med Peppe på Love Food Cafe, där vi pratade jobb och jag fick smaka på deras lunchsandwich. Jag fick en med torsk och grönkålsslaw och annat gott. Love the Food at the Cafe :) Sen smakade jag på många av deras andra tillbehör också. Prova stället vettja. På söder, en del av Marie Laveau. 
 
Och så här såg jag ut på mötet. Älskar strumpbyxorna, och klänningen är en favorit. Scarfen också, och skorna och jackan. Jo jag gillar alla mina kläder :)

Lördagspicknick


På torsdagen åkte jag förbi en kyrka som jag blev blixtförälskad i. Orlunda kyrka. Så jag ringde till Sara och frågade om vi inte skulle ha picknick där på lördag till lunch. Sara sitter mest och pluggar, så ett avbrott där var välkommet och vi bestämde att så skulle det bli. Jag Instagrammar en bild på kyrkan och då visar det sig att en av mina skribenter kommer därifrån och att hennes farmor är nyckelvakt. För att göra en lång historia kort så var det öppet när vi kom dit i lördags och Adrina hade en pianokonsert för oss. Jag tappade hakan eftersom jag aldrig hört henne spela piano tidigare. En snutt av stycket finns på Instagram (@cicimoller). Så nu måste vi nog köpa ett piano.

 
 
 

Autumn, I'm in loveVilken höstdag! Jag och Monica tog med oss en familj... nej fel... familjen tog med sig oss ut till sina hästar. Där dukade Monica upp superfina bakverk medan jag och pojken krattade löv, klappade hästar och lekte krig. Från att vara varmt och härligt, blev det mulet, blåsigt och kallt. Tur att vi jobbar bra under väderpress.

Inspirerad från idag bokade jag in en dejt med en av mina bästa vänner och hennes karl. Utanför en kyrka. Jag tänker termos, varma kläder, matiga mackor och filt. En mysig picknick en lördagslunch.

 

Privat uppdatering

Titeln på det här inlägget skulle ju lätt kunna anspela på att jag är gravid eller så, men nej don't you worry. Det som hänt sen sist för er som inte följer instagram (@cicimoller) är att jag har provat att gå en dag med gröna linser. Men som ni ser nedan är det inte så gröna ändå. Jag har haft halsfluss och legat däckad i två dagar. Halsfluss och jag har ett speciellt förhållande. Den gillar mig och besöker gärna två gånger om året, jag gillar den inte alls. 

Min presentation för LA är färdigskissad och nu väntar jag på leverans av den från illustratören Bettina. Japp, en barnboksillustratör gör min presentation, bara det tror jag kommer bli kick ass, sen spelar det nog inte så stor roll vad jag säger.

Hade jag fått vara frisk skulle kontoret varit färdigmålat och städat den här veckan. Men nu är det bara småmålning kvar och lite städning. Av typ 430 lådor.
 
Min dotter är fortfarande mitt största fan och hjärta. Ovan med morgontrassligt hår och överraskad uppsyn. Min lyxman gräver ner sig än mer i yogans värld, läser yogaböcker och gör yoga minst en gång om dagen. 
 
Fullkomligt normal familj.

I nyaste numret av Mitt kök

Om ni kommer över nyaste numret av Mitt kök kan ni hitta ett reportage av mig och Monica Stengraff. God mat som är perfekt att bjuda på till helgen.

 

Blåbärskärlek

Jag har en fin kärlek till blåbär. Energifyllda och galet goda, speciellt när de är plockade i vackra svenska skogar. Men just det med plockadet är inte min grej. Eller jo det är det, kanske två liter och med fika i skogen, sen irriterar myggorna mig för mycket. I år hade vi en dag snabbplockandes i Småland, och sedan blev jag tipsad om några som sålde blåbär ungefär en mil hemifrån oss. Rensade, torra, i plastbunkar, redo för frysen. Jag köpte 18 liter som äts med kvarg till kvällsmat.

Adrina i Småland, augusti.
 

Hembakat nr 6 2013


I nyaste numret av Hembakat finns ett bakreportage av mig och Monica Stengraff. Baka sött med dinkel. Fint och gott, recepten på allt finns i tidningen och ett tips från mig är rulltårtan. Den är grym!
 
 

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me