Barnfotografering - Bröderna Beurling


Ikväll har jag fotograferat de två kurredutterna ovan. Myror i brallan, men de är så grymt söta och charmiga. Tror vi hann med tre fikapauser på två timmar. Fikapauserna är ju nästan viktigast hur som helst :)

Åh min axel


En blåsig arbetsdag är slut och jag måste sova för att ladda inför morgondagens jobb med fotoredigering. Min axel tar stryk av oergonomiska kroppsställningar med kamera och framför datorn. Massage, det måste jag boka!

Foto av Josephine Diffner (med lite kamerainställningshjälp och redigering av mig)

Ekkrona


Nu är fotografierna från dagens bröllop sorterade. Så fina och glada Lars och Cecilia var. Åh det ska bli kul att höra deras reaktioner när de får se dem.

Nu mentalomladdning. Reportagefotografering imorgon, och min stylist Josephine kommer hit för att fixa. Med hjälp av stativ kanske jag får agera modell också. Eller, ja vi får väl se :)

Ny design här o därNy design på bloggen och ny design på HEMSIDAN. Det är fortfarande en hel del som ska fixas och visst först tänkte jag vänta med designen tills hösten. Men sådan är inte jag, jag kan inte vänta. Så nu är den uppe och närmaste tiden kommer bilder bytas ut, gallerierna fyllas på och text bearbetas mer.

Vad tycker ni?

Vita skogssystrar 2


Dessa två bilder har jag suttit med idag. De ska utgöra min sista inlämningsuppgift i Digital Bildbehandling.

Plus, jag har många fler bilder från denna fotografering att bjuda på.

Vita skogssystrar

Från idag.


Jack o Sara


Jag bodde med Jack och Sara i Karlskrona. Jack och jag delade till och med säng medan Sara fick sova på soffan.

När Sara var här förra gången med Jack skrek grannbarnen av rädsla när Jack gick förbi, "en varg!" "nej, en häst!".

Bröllopsfotografering - Fredrik + Angelo

Jag hade det stora uppdraget att fotografera vigseln mellan Fredrik och Angelo i Helsingborg för två helger sedan. Eftersom de bori London hade all kontakt skett via mejl och Skype (videosamtal ska inte underskattas), och när jag mötte upp dem i hotellobbyn var de ganska nervösa. Inte för fotograferingen då, utan cermonin.

Fotograferingen var en njutning i sig för mig, och det kändes inte så svårt att få fina bilder på godingarna. Vi tog en del av bilderna i Sofiero parken och några på stranden (nähä, joo). Hundarna som ses ned lånade vi från ett par som var ute på promenad på stranden. Det gäller att rätta rekvistian har bra timing.

Fredrik and Angelo, thanks again for leting me take a part of your big day. You guys are a delight!Brygga


Jag pysslade en hel del med gymnastik i min ungdom.

Flydde fältet i helgen för att åka till Karlskrona där en av mina närmaste vänner Sara bor. Där blev det mycket sovande, promenerande, ätande och en utgång. Statt i Karlskrona har en strippstång på dansgolvet. Vad är det om?

Räknar med att redigera klart Fredriks och Angelos bilder. Så ett samlingsinlägg med bilder från deras bilder kommer idag eller imorgon.

Resesällskap


Redigerar fortfarande en massa bilder från helgens bröllop. Ovan ses Katarina som jag träffade på tåget från Helsingborg. Hon skulle till Stockholm så vi pratade bort väntetiden i Hässleholm.

Linnea & Niklas - gravidfotografering 3


Några fler bilder på Niklas och Linnea och magen. De har flyttat härifrån nu, men jag hoppas få mysa och kramas med graviditetsresultatet snart. Det är dags när som helst, typ.

Sneak peek, Fredrik + Angelo


Den här veckan kommer jag redigera en hel del bilder från det fina bröllopet i lördags.

R + U


I augusti ska dessa godingar bli man och hustru. Jag får vara med och dokumentera. Tagg tagg taggad!

Bröllopssäsongen 2011


Imorgon börjar bröllopssäsongen, men den ministartade idag med en konsultation och provfotografering. Tidigt i morgon ska jag sätta mig på ett tåg ned till Helsingborg för att fotografera Angelos och Fredriks bröllop, sedan senare på dagen sätter jag mig på tåget hem. Tror jag ska spendera tågresan med att läsa ut Dickens klassiker "Lysande utsikter".

Bilden ovan har kanske inte så mycket med saken att göra, men fin tycker jag. Blond o brunett, dotter och mor.

Svägerska och brorson


När min ena bror med familj var här fotograferades det en del. Ovan är min svägerska och brorson.

Min dotter kan ni se nästan varje dag här på MiniPamm.

Jag fiskar på napp

Jag har redigerat inredningsbilder i två dagar och det har generellt varit mycket inredning för min del senaste tiden, och plugg. Allt i Hemmet har köpt in ett reportage jag och Josephine Diffner gjorde hemma hos henne och nu ska jag börja skicka runt bilderna från helgens fotografering hos Malin. Jag hoppas på bra napp imorgon när jag öppnar mejlen.

Pippi på finska


Jag är hundvakt och bor tillfälligt hos mina föräldrar, vilket innbär att jag inte kan bildbehandla men plugga desto mer. Jag bjuder på en bild från min dotters 3-årskalas. Tur för mig att jag har en superfin vän som ställer upp och är Pippi.

2

Ha en fin söndag alla mina vänner och läsare. Städning, möte, fotografering, träning, trädgårdspyssel och hundvaktande står på mitt söndagsschema. Tur att jag är två (fördel med att ha en fin karl).


Heldag med hemma-hos-reportage

9 timmars inredningsfotograferande hemma hos Malin (se ovan). Jag är trött men glad. Allt godis jag tryckt i mig idag har gjort att jag känner mig lite snurrig. Men godis är ju mitt enda knark.

 

Jag har snabbrensat bland bilderna och det resulterade i att 500 bilder försvann och 900 finns kvar. Imorgon genomför jag andra sållningen.

Vill ni se hur jag ser ut när jag inredningsfotograferar så kika in på Malins blogg "Mina fina rum".

Fredag i Stockholm

Fredagmorgon och familjen åt frukost. Vi kom på den roliga idéen att åka till Stockholm över dagen, men Daniel propsade på att han skulle träna innan i så fall. 11.30 lämnade vi Mantorp och 21.00 lämnade vi Stockholm. Shopping, mys med bror/morbror/gudfar/"bro", mat och spontanbesök hos bekant. En oerhört fin dag. Det sägs ju att de spontana resorna blir bäst. Igår var bäst.


Cecilia ÅkesdotterMin svärmor och duktiga föreläsaren i mindfulness Cecilia Åkesdotter kommer att ge ut en bok i september. På söndag ska jag fotografera omslaget, det kommer bli galet att se sitt foto på en bok.

Jag vann Hemtexs dukningstävling

Dukningen har min duktiga vän Josephine stylat och det är jag som fotograferat. Fler bilder ser ni HÄR. Tack till alla er som röstat. WOHO!

2

Jag har världens bästa jobb och modeller.


Vinnaren är.....


Vinnare i utlottningen av fotografering är Helen Hall!
Grattis!

Barnfotografering - Nelly


Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me
RSS 2.0