Cirkuskalas

 
Det blir att fortsätta i kalastema. Så blir det när det är så många reportage i nyaste tidningen "Allt om Kalas" som jag fotograferat. Det här cirkuskalaset är stylat och lagat av Monica Stengraff. Blir ni peppade på kalas nu? Min dotter har bestämt att hon ska ha "Kram och Frost-tema" på sitt 6-årskalas. Något att sätta tänderna i...

Snödroppar = vårtecken!

Om ni undrar varför jag segar mig på bloggen (eller så har ni inte märkt av min frånvaro alls), så beror det till på att våren är här. Den är här! Jag försöker sitta vid datorn så lite som möjligt. Jobba, fota, baka och njuta av ljuset. Känner ni av skillnaden i kroppen?
 

Teparty i Allt om kalas

Ett annat reportage signerat mig och Monica i nya tidningen Allt om Kalas. Modellerna är min dotter och hennes kompis. En mysig dag för oss alla, och barnen blev lätt sockerstinna. Men med en iPad nära till hands kan de alltid sitta stilla.

Piratkalas!

Det finn en tidning ute i butikerna nu som heter "Allt om kalas"  (fina tjejer på framsidan va?). I den tidningen finns det en drös med reportage som är gjorda av Monica Stengraff och fotograferade av mig. Jag kommer att visa några av dom framöver, och blir ni sugna på att baka något så finns alla recept och en massa tips i tidningen. Peppa på kalasen nu i vår och sommar!

 

I nyaste Hembakat

 
Hej hopp! Här är jag! I nyaste numret av Hembakat finns reportage av mig och Monica med våra döttrar. Adrina och Amanda fikade i vårsolen bland vitsippor. Jag kan verkligen rekommendera fudgen. Beroendeframkallande efter bara en liten bit.
 

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me