Gott nytt!

Nu ska här packas och det är ganska mycket som ska med. Crans Montana i Schweiz är resemålet och det ska fotograferas för reportage. Men det är klart, nyår ska också firas.

 

Jag tror det kommer hända mycket år 2012 med mitt företag. Jag ska ta det till en ny nivå och resa mer.

 

Gott nytt år på er, så ses vi igen 2012!


GOD JUL!

God Jul alla fina som följer min blogg. Nedan skulle det varit ett juligt kort på mig, men eftersom jag varit sjuk de senaste dagarna har jag inte orkat piffa. Så det blir ett ojuligt.

Kram på er!


Elda för kråkorna

Imorgon är det dagen innan julafton, och då ska det brännas på här hemma. Jag har planerat att göra en himla mycket imorgon; baka, handla, pynta ute, skriva en djuretisk ansökan, redigera inredningsbilder, gå en härlig promenad och njuta någonstans däremellan. Känner jag mig rätt så satsar jag mest på njutandet så får det andra hända när det händer.


Avbokad

Tråkigt. Jag hade fått en preliminärbokning för att göra ett modelljobb i Stockholm imorgon, men det blir inte av. Typiskt, det hade ju varit grymt kul.

Porträttfotografering - Caroline

För drygt ett år sedan fotograferade jag Caroline som ängel, ute i snö, i minus 15 grader. Kallt. Den här gången fick hon vara inomhus.

Caroline är min äldsta vän och vi har känt varandra i över 20 år. Hon är en sådan där person man (jag) bara vill ha mer av. En härlig person. Sjukt social och sprudlande. Bra energi.

Bästa frisören också (Hairstudio Unique i Linköping).Sneek peak från idag

Jag är så glad över bilderna jag fick idag, och jag bara måste visa en förhandstitt. Nu gäller det bara att sälja in det till någon tidning.


Idag julinredning

Det blir julinredning hela eftermiddagen. Jag ska åka till ett hem som är helt underbart och det ska bli väldigt spännande att se det julpyntat, jag är säker på att det kommer vara 100%. En liten sneek peak kommer ikväll.

Gråt ut hos mig


Barnfotografering - Elvar

Ute finns ingen snö men det är kallt och stundtals blåser det. Låt oss tänka tillbaka till sommaren, och längta framåt till våren. Elvar fotograferade jag i en dag i juli, när vädret var molnligt med regn i luften men ändå varmt. Perfekt fotoväder.
Beste

When I was in LA in October, I went to the beash with beautiful, fun and sweet Beste. She is awesome and her hair is amazing! I cant wait to go back in January and meet her again.Mitt hjärta


Min största sak i livet. Adrina.

Nu restaurang med dottern i Linköping, en myslördag.

Efter


Jo det finns fler bilder. Som kommer upp på bloggen. Fast inte idag.

Före

Snabbild med iPhonen. Idag ska jag fota nya egobilder jag ska använda på visitkort. Här ovan är innan makeup och hår är fixat. Men jag ska ge mig på det nu. Puss


Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me