Tina med blommor från Blooming design


En till del av min dag med Tina, Katarina och Lara. Blommor från Blooming design.

 

Uppdatering www.insteadofsex.comNi vet, om jag inte uppdaterat här så tycker jag att ni ska titta in på Instead of Sex. Precis färsk med information om hur jag gjorde Adrinas frost-klädsel.
 
www.insteadofsex.com
 

I nyaste Hembakat

I somras tog jag med mig hela min lilla familj och åkte till andra sidan Vättern. Vi fick en solig dag tillsammans med familjen Tegelaar och vi kvinnor jobbade bakfotografering. Karolina Tegelaar har skrivit en drös bakböcker där hennes specialitet är att baka utan mjölk och ägg, (och ibland mjöl). Perfekt för allergiker, eller veganer. Eller allergiska veganer. Hennes sida hittar ni här med alla böcker hon gjort, och de glutenfria recepten ovan finns i nyaste numret av Hembakat.

Del 1 med Crazy Happiness och Blooming Design

För exakt en vecka sedan stod Tina Sandström modell i en kylig skog. Iklädd klänning från Crazy Happiness och med blombukett från Blooming design
 
Passar bra in nu när bröllopens högsäsong precis ska börja.
 

Nya sidan www.insteadofsex.com

 
 
Har ni märkt att det blivit lite opersonligt här på bloggen? Mmm jag tänkte nämligen såhär att här på den här bloggen kommer jag lägga upp jobb. Som en uppdaterad portfolio.
 
Så om ni vill veta mer om vad vi göra om dagarna, som tips på vad du/ni kan göra om dagarna tycker jag ni ska titta in på min andra sida. Den heter något så finurligt som "Instead of Sex" och handlar om roliga saker man kan göra. Tillsammans eller själv. Nej det handlar då inte och sex utan typ tvärtom. Ni vet väl att socker bara är en ersättning för kärlek? Iallafall enligt en indisk läkare jag var hos, och därav titeln på nya sidan. Well. Kika in där och följ gärna den via bloglovin. Kommentera om vad ni tycker. Det kommer jag suga åt mig som en svamp av. 
 
Vi ses väl där?
 

Dinosauriekalas

Också detta är ett reportage från "Allt om Kalas". I tidningen finns recepten och andra tips för ett kick-ass-kalas! Lekar och andra dekorationstips. Löp och köp!
 

Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me