Barnfotografering - John

En solig onsdag i slutet av juni åkte jag hela vägen till Stina, Thomas och John. Min första rödtott och jag var lite i extas över detta (min fascination över detta kan vi ta en annan dag, ett annat blogginlägg). Allt var planerat in i minsta detalj, men det går ju sällan som planerat med barn.

Tanken var att John skulle gå loss på sin ettårstårta, men ganska snart upptäckte vi att han tyckte grädde var äckligt och att kladda ned sig inte heller stod på Johns "bästa-sakerna-man-kan-göra-lista". Jag tror han fått det av Thomas som också har svårt med att kladda ned sig. Gissa om Stina och jag fnissade när vi planerade tårtkrigskuppen.
Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller.
Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller.


Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller. Barnfotografering i Linköping av fotograf Cecilia Möller.

Kommentarer
Postat av: CJ

SVAR: Ja men det tycker jag absolut att du ska göra. :) Ha en skön onsdag!

2011-07-27 @ 14:12:32
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Verre

Vilka underbara bilder!

Älskar när de kastar tårta på varandra, haha.

2011-07-27 @ 18:35:58
URL: http://crazywolf.blogg.se/
Postat av: Katarina

Ååhh vilka härliga bilder!! :D Vilket litet charmtroll du fick fota :)

Mysig bild också när dom pussas med massa tårtsmet överallt! :D

2011-07-28 @ 10:24:39
URL: http://katarinasegen.blogg.se/
Postat av: Stina

:D

2011-07-28 @ 21:15:42
URL: http://livetialmlunden.blogg.se/
Postat av: fotograf Cecilia Möller

Men eller hur tjejer. Visst är Stinas pojke underbar!

2011-07-29 @ 21:19:34
URL: http://www.ceciliamoller.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me