Femårsdagen

Frukost på sängen är en lyx man får i vår familj när man fyller år. Igår blev det en nyttigare variant av pannkakstårta; bananplättar med grädde och hallon. Utan socker och med bara fyra beståndsdelar; banan, ägg, grädde och hallon. Adrina var hur nöjd som helst och studsade ur sängen efter frukost och paketöppning för att rusa till dagis. 



Efter jobbet hämtade vi Adrina tidigt från dagis (där jag fick agera hjältinna och rädda en hårsnodd från avloppsdöden). Hon hade haft en fantastisk dag på dagis med både majskrokar och sång. Vi satte oss i bilen och gled in till Linköping, för födelsedagsöverraskningar. 


Först ett mellisstopp på Chocolat (nya favoritfiket på Storgatan), där Adrina fick välja precis vad hon ville, och det slutade i en chokladtårta med hallonmousse, macarons och att dricka en hallonsmoothie. Till fiket kom även gudmor med karl, farfar och farbror. Hon var överlycklig. 



I present av mig och min man fick Adrina en shoppingrunda på stan (vilket också innebar en liten shoppingrunda för mig på Filippa K). Hon köpte ett par nya dagisgymnastikskor i rosa med hästar, som blinkar de när hon går. Med andra ord skor hennes mamma aldrig skulle köpa till henne. Sedan fick hon också välja ut en Justin Bieber-skiva. Jo, men hon är väl lite betuttad i honom. 

På väg från affärerna till bilen blev det glasspitstop på Bosses glassbar. 



Hemma lagade pappa broccolisoppa som Adrina önskat sig till middag, medan vi tjejer satte igång med nya vävramen. Det kommer nog bli Adrinas nya grej, att väva många småmattor. Ett kvällsfikabesök av mina föräldrar och sedan hade hela femårsdagen gått förbi.


När jag nattade henne sa hon att hon hade haft en fantastiskt rolig dag. Det bästa hade varit att köpa skorna, kittla sin farbror på fiket och träffa sin gudmor och hennes karl. 
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Vilken fin dag hon fick. Älskar första bilden. Var är assietterna köpta?

Svar: Ja hon var så nöjd så. Förresten är assietterna från Gerbera :)
Cecilia Möller

2013-04-30 @ 14:37:22
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: Katarina

Mysigt! Och grattis igen till stora tjejen!

Svar: Supermysigt :) och tack igen!
Cecilia Möller

2013-04-30 @ 18:59:59
URL: http://brakat.blogg.se/
Postat av: hannaly // en salig blandning av inredning, recept och vardagliga ting

Åh, har Bosses öppnat? Då måste jag gå dit!

Svar: JA de öppnade för ett tag sen nu! Gå till Bosses!!!
Cecilia Möller

2013-04-30 @ 19:25:28
URL: http://hannaly.blogg.se
Postat av: Gabriella

Vilken underbar födelsedag :) Lite förvånad över att en nyblivenfemåring önskar sig broccolisoppa till middag ;) nyttigt!

Svar: Ja, hon brukar önska sig lite ovanliga matval. Favoriten när vi är på stan är räksallad :)
Cecilia Möller

2013-05-07 @ 01:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me