Fredagslistan #5

 
1. Jag gillar Mila Kunis. Det har jag gjort sedan That 70's show (killer show) då hon var bortskämda och fåfänga Jackie. "Jag färgar inte håret, det finns människor som betalar för att få min hårfärg". Den här intervjun med supervirriga killen får mig att gilla henne mer.
 
2. Vackraste djurprintarna. Helt klart så att jag ska göra likande med mina kaniner. Jag är förälskad i printen med apan som springer, eller björnarna som klättrar på rep, eller åsneöronen, eller rådjuren, eller uttern, eller maffiga buffeln, eller örnen med utfällda vingar. Det är så gaaaaalet många fina. Titta runt där en stund vettja! 
 
3. Jag är lite orolig samt fascinerad av hur mobilanvändandet (eg smartphones) kommer påverka interaktionerna i framtiden. Alltså hur våra barn kommer påverkas av sättet vi socialiserar nuförtiden. Vi föräldrar skrev om det nyligen och det finns även ett bra TEDtalk av Sherry Turkle om det. Om ni är intresserade kolla, annars kan ni ju strunta i det.
 
4. För er som inte hittat TEDtalk så är det en guldgruva av korta inspirationstal. Jag kan fastna där. Jag fastnar där. Ofta.
 
5. Idag är det fredag och jag ska sätta mig på tåget till Stockholm för att fixa håret och frossa i goda efterrätter signerade Daniel Roos. EXCITED! Så jäkla excited så att jag måste använda utrikiska. Det kommer nog bli en jäkla smakresa.
 
6. Uppdatering om planteringen vi gjorde så börjar det pluppa upp lite grejer nu. DE LEVER! 
 
7. Min matkreatör har en blogg, och har bloggat om en present som Adrina gjorde till henne nu i veckan. Adrina får alltid presenter av Monica så det var lite dags att ge tillbaka. 
 
8. Annars en bra vecka så här. Två reportage är sålda. Tre reportage är beställda och ska fotas och fixas framöver. Hur har veckan varit för er?

Kommentarer
Postat av: Maria

vad rart av Adrina att måla koppen! :D Jätte söt var den! :)

Svar: Ja hon kände att hon ville ge tillbaka och jag tyckte det var en roligare idé än en teckning :)
Cecilia Möller

2013-03-22 @ 20:41:51
URL: http://mariakostekivi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me