Matplanering på fjärilshuset

Det är inte alltid så att möten måste äga rum på tråkiga kontor, eller oinspirerande caféer. Jag träffade Karolina på fjärilshuset med våra barn. Vi åt lunch, fikade, matade fiskar, tittade på fjärilar, försökte få papegojor att prata, imponerades av sköldpaddor, planerade matfotografering, såg en gulgroda.
 
Lite jobbprat blev det såklart. Karolina är inte bara (snart) doktor i beteendevetenskap, egen företagare och tvåbarnsmamma. Hon är också grym på att lyckas med bakverk utan att använda ägg och mjölk, även ibland också utan gluten. Kick-ass på vegan-/allergivänliga godsaker med andra ord. Vi har gjort två bakreportage tidigare ihop och ett kunde ni se i Hembakat förra året. Nu har vi nya planer. Karolinas bakböcker är ett kap, och de kan ni köpa på Kakboken.se. Se också till att gilla hennes facebook-sida (älskar loggan!).

Våra tjejer fann varandra idag och kom oförkämt bra överens tillsammans direkt. Judit, Karolinas flicka är nuförtiden lite känd för att ge bra komplimanger. När vi gick hade hon sagt "Jag gillar dom, de var så vackra".
 
 

Kommentarer
Postat av: Madelene Englund

Härliga bilder:D ser verkligen ut som en toppen dag:D

Svar: Det var det. Supermysigt och kul med möten på lite andra ställen och där barnen kan vara med.
Cecilia Möller

2013-03-24 @ 15:17:10
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me