What does the fox say?

I februari hoppas jag på att det är dags för mig att åka till LA igen. Tänk i februari när det är snöigt eller regnigt och kallt i Sverige, att åka till varma Los Angeles. Där är det inte för varmt, men inte kallt heller utan precis lagom. Om jag inte har jätteotur vill säga.
 
Sist jag var där shoppade jag inte speciellt mycket till mig men denna outfit köptes till Adrina. Hon önskade sig en prinsessklänning... Jag tycker jag gjorde ett bra val.

 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Sötis

2013-11-13 @ 08:53:11
Postat av: Katarina

Haha, älskar sista bilden. Kan få den där blicken jag med. Och speciellt om man försöker säga att det är en prinsessklänning :)
Jag berättade en saga om prinsessan Josefine. Hon kände inte igen sig i någonting, trots att allt var som hos oss, men då jag berättade att prinsessan petade i näsan och åt snor fick jag en sån min och "det är ju jag.." Så prinsesslik är hon.

Tycker du gjorde ett utmärkt val av kläder. Söta tjejen!

Svar: Hahaha, min dotter har den blicken ofta när hon ska fotograferas. "Varför ska du alltid fotografera, mamma". Så söt och rolig din tös är. Vi måste fortfarande styra upp en lekdejt :) KRAM!
Cecilia Möller

2013-11-13 @ 13:31:15
URL: http://katarinaratcliffe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me