Eva La Dare - part 4

 
Sista delen av min fotografering med Eva La Dare, på hennes tak med hunden Apollo inspirerat av Grace Jones. Jag upptäckte fort att det var kul att fotografera en dansare i Hollywood, hennes garderob med rekvisitakläder var ju fantastisk! 
 
Har ni någon favorit?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har kollat på alla delar av denna kvinna. Riktig vacker, det märks att hon är bekväm inför kameran och det måste vara ett plus när man står bakom den...? Dina bilder är jättefina! /Annica

Svar: Det är verkligen ett plus med en modell som är bekväm framför kameran. Och som är dansare och har koll på sin kropp. Tack för att du gillar bilderna!
Cecilia Möller

2014-01-07 @ 00:21:06
Postat av: Living by Miriam

Shit vad coola bilder! Måste vara superskoj att fotografera någon som leker och bjuder på sig själv som hon verkar göra :)

Svar: Ja det var verkligen en rolig fotografering. När jag åker tillbaka i vår ska vi leka med eld. Hon är eldslukerska också.
Cecilia Möller

2014-02-11 @ 15:10:52
URL: http://www.livingbymiriam.se
Postat av: Living by Miriam

Åh de bilderna ser jag framemot, vad läckert :) Och vad härligt med en resa, jag har aldrig varit där. Men det verkar vara rätt roligt och avslappnat ställe, för att inte tala om det sköna vädret.

Svar: Jag trivs som tusan i LA. Men första gången jag åkte dit blev jag besviken på stan, men när jag lärde känna en massa LA-bor blev det en förälskelse i staden.
Cecilia Möller

2014-02-12 @ 09:46:25
URL: http://www.livingbymiriam.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Website Follow on Facebook Follow on Bloglovin Follow on Instagram Contact me